30 χρόνια Automotivo A.E.B.E. με 2ήμερο ταξίδι στο Ναύπλιο


Εορταστικό event από την Automotivo A.E.B.E., με test drive σε υβριδικά Renault Clio, Captur και Arkana και δώρο ταξίδι

  • 2/8/2022

Τα 30 χρόνια λειτουργίας και επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά γιόρτασε η Αutomotivo A.E.B.E., εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Renault & Dacia στα Βόρεια Προάστια, με ένα εορταστικό event.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, πελάτες, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας, στη Λ. Κηφισίας 278, στο Μαρούσι, για να γιορτάσουν μαζί με τον επιχειρηματία Θωμά Τρομπούκη και τους συνεργάτες του, τα 30 χρόνια κατά τα οποία η Αutomotivo A.E.B.E. έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό της.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού event, o γνωστός DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος έπαιξε αγαπημένες μουσικές, μέσα από τη συχνότητα του Radio DJ.

Παράλληλα, όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση, τόσο κατά τη μέρα του event όσο και μέχρι το Σάββατο 23 Ιουλίου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη τη σύγχρονη γκάμα υβριδικών μοντέλων Renault, ζώντας την εμπειρία της τεχνολογίας που προέρχεται από τους αγώνες της Formula 1. 

Το best seller Renault Clio, το απόλυτο crossover Renault Captur και το εντυπωσιακό κουπέ-SUV Renault Arkana, ήταν εκεί στις υβριδικές τους εκδόσεις, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να νιώσουν από κοντά την απόλυτη δύναμη των δύο ηλεκτροκινητήρων και να ανακαλύψουν πώς επιτυγχάνεται η μέγιστη οικονομία αξιοποιώντας το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης της Renault.

Οι ενδιαφερόμενοι που έκαναν test drive μπήκαν σε κλήρωση και ένας τυχερός κέρδισε ένα διήμερο στο Ναύπλιο με ένα υβριδικό Renault.