AIXAM: Ασφαλές, ευέλικτο, προσιτό τετράκυκλο όχημα - και για 16άρηδες


Η Micromotivo του Ομίλου Εταιρειών Τρομπούκη ξεκίνησε τη συνεργασία της ως αποκλειστικός εισαγωγέας των AIXAM στην Ελλάδα, τα οποία κατέχουν πρώτη θέση στην Ευρώπη στα οχήματα L6.

  • 5/5/2023

Τα γαλλικά microcars AIXAM που κατέχουν την πρώτη θέση σε πωλήσεις στη κατηγορία τους στην Ευρώπη φέρνει στην Ελλάδα η εταιρία Micromotivo, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 16 ετών να αποκτήσουν το κατάλληλο όχημα που κατασκευάζεται στην Ευρώπη, για την Ευρώπη, αποτελώντας μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή στον τομέα της βιώσιμης και ασφαλούς μετακίνησης.

Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι νέοι από 16 ετών και πάνω, χωρίς δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, επιζητούν ασφαλείς λύσεις μεταφοράς σε 4 τροχούς με εξαιρετικά χαμηλό κόστος μετακίνησης, χωρίς να περιορίζονται από δεσμεύσεις φόρτισης. Τις ίδιες ανάγκες ασφαλούς μετακίνησης έχει κάθε ηλικία που δεν επιθυμεί να οδηγεί συμβατικό αυτοκίνητο. 

Όποιο κι αν είναι το μοτίβο της καθημερινότητάς σου, η μικροκινητικότητα έρχεται να δώσει λύσεις που δεν υπήρχαν χθες.  

Η Micromotivo του Ομίλου Εταιρειών Τρομπούκη είναι μια νέα εταιρεία με πλούσιο παρελθόν στη γαλλική τεχνολογία. Ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία της ως αποκλειστικός εισαγωγέας των οχημάτων AIXAM στην Ελλάδα, τα οποία κατέχουν πρώτη θέση στην Ευρώπη στα οχήματα L6 (τετράκυκλα οχήματα ασφαλούς ταχύτητας).

Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα δώσει λύσεις σε όλες τις ανάγκες μικροκινητικότητας και για όλες τις ηλικίες, παντού στην Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα που σχεδιάζονται και συναρμολογούνται στη Γαλλία, με ανταλλακτικά Γαλλικών ή Ιαπωνικών Οίκων.

Αν σκέφτεσαι κι εσύ να αποκτήσεις ένα 100% Ευρωπαϊκό τετράτροχο όχημα με άδεια κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου, αν έχεις εταιρεία ενοικίασης δίτροχων ή τετράχρονων οχημάτων και θες μια επιπλέον επιλογή για τους πελάτες σου, εκτός από μοτοποδήλατα και ATVs, αν θες ένα όχημα πολύ χαμηλής κατανάλωσης και δεν έχεις δυνατότητα φόρτισης, η Micromotivo δημιουργήθηκε για σένα. 

Ανακάλυψε τα νέα microcars της AIXAM στο aixam.gr και μάθε περισσότερα για τις δυνατότητες που σου παρέχουν.