Ανοιχτή για το κοινό η έκθεση της Tesla στο Μαρούσι – Κλείστε test drive


Μετά το Service Center στο Ρέντη η Tesla αποκτά στα βόρεια προάστια το δεύτερο «σπίτι» της, όπου το κοινό μπορεί να γνωρίσει από κοντά τα EV της φίρμας.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/1/2023

Τι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου το Car and Driver είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τη νέα έκθεση της Tesla στο Μαρούσι και να σας δώσει μια πρώτη εικόνα πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες στο κοινό. Δίπλα ακριβώς από την «Αυτοκίνηση», σε ένα όμορφο γυάλινο κτίριο στη συμβολή του παράδρομου της Λ. Κηφισίας με την οδό Νεαπόλεως (Κηφισίας 7 & Νεαπόλεως 2).

Πριν από λίγες ώρες η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο χώρος είναι πλέον ανοικτός στους υποψήφιους αγοραστές όπου μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα ηλεκτρικά μοντέλα της γκάμας.

Ο χώρος έχει συνολική επιφάνεια 650 τ.μ. και μαζί με την έκθεση στεγάζει και τα γραφεία της εταιρείας. Δίπλα υπάρχει μεγάλο υπαίθριο πάρκινγκ όπου μπορούν να σταθμεύσουν περίπου 40 αυτοκίνητα.

Αυτό είναι το δεύτερο «σπίτι» της Tesla στην Αθήνα με το Service Center στο Ρέντη να συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του ενώ οι αγοραστές θα μπορούν να παραλαμβάνουν και από εκεί τα νέα τους οχήματα.

Αν θέλετε να κάνετε test drive σε ένα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla, θα πρέπει πρώτα να κλείσετε ραντεβού εισάγοντας τα στοιχεία σας στην πλατφόρμα που θα βρείτε εδώ.