Cine Φλοίσβος Peugeot


Η Peugeot, για πέμπτη συνεχή χρονιά υποστηρίζει τον θρυλικό θερινό κινηματογράφο «Cine Φλοίσβο», προσφέροντας στους θεατές μια ανεπανάληπτη νέα εμπειρία και μια αξέχαστη βραδινή διασκέδαση.

  • 24/5/2021

Ο θερινός κινηματογράφος Cine Φλοίσβος Peugeot άρχισε τη λειτουργία του και προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή εμπειρία «Entertainment by Peugeot»!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Cine Φλοίσβος Peugeot έχει ντυθεί στα χρώματα της γαλλικής εταιρείας. Η απόλαυση των αισθήσεων ξεκινά από την πρώτη στιγμή, καθώς ένα τεράστιο λιοντάρι, το έμβλημα της εταιρείας, με γαλλικές περγαμηνές βρίσκεται στην είσοδο για να καλωσορίσει τους  φίλους της έβδομης τέχνης.

Μαζί με την κινηματογραφική ταινία της επιλογής τους στο Cine Φλοίσβος Peugeot, οι λάτρεις του θερινού κινηματογράφου, θα μπορούν να απολαύσουν και την ιστορία της Peugeot μέσα από εντυπωσιακά εικαστικά, που αναβιώνουν τις αγωνιστικές και κινηματογραφικές επιτυχίες της γαλλικής φίρμας, όπως και να απολαύσουν τα νέα μοντέλα της γαλλικής φίρμας καθώς αυτά παρουσιάζονται σε banners που διακοσμούν τον εσωτερικό χώρο του κινηματογράφου.  

Φυσικά, προέχει η ασφάλεια και η υγειονομική προστασία όσων επιλέξουν το Cine Φλοίσβος Peugeot για τη διασκέδασή τους. Οι άνθρωποι του κινηματογράφου έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού COVID-19, μεταξύ των οποίων η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας με αραιά καθίσματα και όριο πληρότητας 75%.

Επιπλέον, θα υπάρχει ειδική διαδικασία κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στους χώρους τους, προκειμένου να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού. Φέτος το καλοκαίρι, η βραδινή διασκέδαση είναι μία προσφορά της Peugeot!