Επίσκεψη των σπουδαστών του IEK Κορυδαλλού στη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.


Οι σπουδαστές του τμήματος Μηχανοτρονικής ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ενώ τα βλέμματα έκλεψε το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF.

  • 26/1/2023

Πριν από μερικές ημέρες, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε., υποδέχτηκαν τους σπουδαστές του τμήματος Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ Κορυδαλλού, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα.

Οι σπουδαστές, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και να ενημερωθούν από τα στελέχη της σχετικά με την λειτουργία των Συνεργείων και του After Sales. Επίσης, έμφαση δόθηκε στο LEAF, το δημοφιλές αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Nissan, για το οποίο έγινε σύντομη τεχνική παρουσίαση, όπως και στις καινοτόμες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης της μάρκας.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς (ΤΕΙ, ΙΕΚ, Πολυτεχνεία κ.α.), για την προσφορά πολύπλευρης επιμόρφωσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.