Γέμισαν με φορτιστές της nrg τα super market Μασούτης


Η nrg ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την αλυσίδα σουπερμάρκετ Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τη δημιουργία 150 θέσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

  • 3/9/2022

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, nrg και Μασούτης δημιουργούν 150 θέσεις φόρτισης σε 70 συνολικά καταστήματα. Μελλοντικά, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους, δημιουργώντας επιπλέον θέσεις φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου.

Η nrg, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge, αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία ενέργειας στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας. Κάνοντας το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα με το incharge, η εταιρεία προχωρά ακόμα πιο δυναμικά στην ταχεία και στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου της σε κομβικά σημεία διέλευσης και εξυπηρέτησης του κοινού.

Πλέον, το δίκτυο της εταιρείας διευρύνεται με την προσθήκη 150 νέων σταθμών και μία στρατηγική συνεργασία με την Μασούτης. Οι νέες θέσεις που δημιουργούνται σε 70 καταστήματα της αλυσίδας, θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων – δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες και κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων να πραγματοποιούν φόρτιση κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την Μασούτης. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, αφού η εταιρεία μας θα είναι πλέον συνοδοιπόρος στο ταξίδι της πράσινης μετάβασης με ένα από τα πιο αγαπητά brands της χώρας. Από σήμερα, οι οδηγοί που έχουν επιλέξει έναν βιώσιμο τρόπο μετακίνησης θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους απρόσκοπτα, φορτίζοντας παράλληλα το ηλεκτρικό όχημά τους σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης της nrg που θα βρουν στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα Μασούτης».

Ο κ. Θόδωρος Γεροστεργιούδης, Γενικός Διευθυντής της Δ. Μασούτης Α.Ε., δήλωσε: «Η νέα εποχή είναι πλέον εδώ, μία εποχή που έχει στο επίκεντρο το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, μία εποχή που ο καταναλωτής μπορεί να βρει λύσεις και δυνατότητες στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που βοηθούν την καθημερινότητα του και ανταποκρίνονται στην περιβαλλοντική του ευαισθησία. Ξεκινάμε μία μακροχρόνια συνεργασία με ένα εξαιρετικό συνεργάτη και συντασσόμαστε κι εμείς από την πλευρά μας στο όραμα να γίνει η ηλεκτροκίνηση μέρος της καθημερινότητας του Έλληνα πολίτη».