H εκδήλωση «Αντίκες & Λουλούδια» της ΦΙΛΠΑ


Τα μέλη της «ΦΙΛΠΑ» («Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου») κατάφεραν φέτος να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια», δίνοντας ένα διαφορετικό αέρα και αρχίζοντας τις δραστηριότητες της λέσχης για τη φετινή χρονιά.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ.
  • 22/5/2021

Τη διοργάνωση υποστήριξε, όπως πάντα, η «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς» και τα στελέχη της πρόσφεραν τα μαγιάτικα ανθοστέφανα τα οποία κόσμησαν τις όμορφες τετράτροχες «κυρίες» που πήραν μέρος στην εκδήλωση.

Κύριος χορηγός αυτής ήταν ο Δήμος Αχαρνών. Το γεγονός, το οποίο εμπνεύστηκε και υλοποίησε πριν χρόνια ο κ. Γιάννης Λαδάκης, πραγματοποιήθηκε για 15η φορά, εφέτος.

Τους συμμετέχοντες στον γύρο Κηφισιάς υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος. 

Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά και τα ιστορικά οχήματα, η ηλικία των οποίων ήταν από 30-105 ετών, ακολούθησαν μια μικρή διαδρομή περίπου 5,5 km μέχρι το Εντευκτήριο Εκάλης, όπου παρατέθηκε γεύμα. 

Ο «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια» ήταν η πρώτη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ για το 2021. Η επόμενη προγραμματισμένη είναι η Ανάβαση της Πάρνηθας, στις 6 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.