Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ Α.Ε. καλωσορίζει τον 14χρονο αναβάτη Βασίλη Παντελεάκη στην οικογένεια της Bridgestone


H ΕΛΑΣΤΡΑΚ – Bridgestone ανακοινώνει την υπογραφή χορηγικού συμβολαίου με τον νεαρό οδηγό αγώνων μοτοσικλέτας Βασίλη Παντελεάκη για το έτος 2022.

  • 24/3/2022

Ο αθλητισμός αποτελούσε ανέκαθεν μέρος του DNA της Bridgestone. Μετά την αξέχαστη περίοδο που πρωταγωνίστησε στην F1 και στο MotoGP, η Bridgestone είναι τώρα Περήφανος Χορηγός των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί έντονο το ενδιαφέρον της και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με ηχηρή παρουσία στα Ιαπωνικά πρωταθλήματα και το Fim Junior World Championship, αν εστιάσουμε στους δύο τροχούς.

Στην Ελλάδα, από την άλλη πλευρά τα τελευταία χρόνια με χαρά παρακολουθούμε να αναδεικνύεται ένα μεγάλο ταλέντο, ένας από τους καλύτερους οδηγούς, που έχουν περάσει από τη χώρα μας, ο Βασίλης Παντελεάκης, ο οποίος αποτελεί μεγάλη ελπίδα και όλα δείχνουν ότι έχει μπροστά του λαμπρό μέλλον.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ αποφασίζει να σταθεί αρωγός του νεαρού αναβάτη, ανακοινώνοντας την χορηγία του, η οποία  αφορά στην συμμετοχή του τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, όπου κατά το 2021 κέρδισε όλους τους αγώνες, στους οποίους συμμετείχε, σημειώνοντας απόλυτο ρεκόρ πίστας στην κατηγορία του, όσο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων Fim Junior World Championship, στο οποίο συμμετέχει με πολύ καλές προοπτικές σύμφωνα με την έως τώρα πορεία του.

Ευχόμαστε στον Βασίλη να συνεχίσει να αναδεικνύει το ταλέντο και την τεχνική του μέσα από το άθλημα που αγαπά τόσο πολύ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που κι εμείς με την σειρά μας συμβάλλουμε στη διατήρηση της εστίασης του στην επιτυχία και την επίτευξη των στόχων του.

Η Elastrak Bridgestone και ο Βασίλης προγραμματίζουν από κοινού για το άμεσο μέλλον μία σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες.