Η ελληνική Car Option μεταξύ των νικητών των βραβείων Toyota Ichiban 2021


Ichiban στα Ιαπωνικά σημαίνει “Νούμερο Ένα”. Επίσης, έτσι ονομάζεται το πιο έγκυρο βραβείο που απονέμει η  Toyota Motor Europe σε όσους εμπόρους Toyota προσέφεραν στους πελάτες τους μία κορυφαίου επιπέδου εμπειρία. Φέτος, 44 έμποροι από 32 Ευρωπαϊκές χώρες κατέκτησαν την περίοπτη διάκριση μεταξύ των οποίων και η ελληνική Toyota Car Option.

  • 19/11/2021

Περισσότεροι από 2.500 Ευρωπαίοι Εξουσιοδοτημένοι  Έμποροι Toyota στοχεύουν σε αυτό το βραβείο κάθε χρόνο και νικητές είναι όσοι πετυχαίνουν το υψηλότερο επίπεδο του “Customer First” – μιας φιλοσοφίας που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Toyota.

Για την Τoyota στην Ελλάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθότι μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2021»  η ελληνική επιχείρηση Toyota Car Option A.E., η οποία εδρεύει στην Τρίπολη  (4o χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης Σπάρτης, τηλ.: 2710 225800) και ανήκει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων της Toyota Ελλάς παρέχοντας εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχία, στην ευρύτερη περιοχή που δραστηριοποιείται, την απόλυτη εξυπηρέτηση και τη μοναδική τεχνογνωσία προς τον Έλληνα καταναλωτή.