Η Goodyear κάνει δώρο με την αγορά ελαστικών prepaid card αξίας €80!


Η συμμετοχή στην ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV, 4×4 και Light Truck ελαστικών, έως και τις 30 Απριλίου. Δείτε αναλυτικά τους όρους.

  • 3/4/2023

Υποδεχόμενη την άνοιξη, η Goodyear ανακοινώνει την προωθητική ενέργεια Goodyear2Win η οποία θα διαρκέσει από 01 έως 30 Απριλίου 2023. Η Goodyear, επιθυμώντας να ανταμείψει τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους, τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία prepaid card με την αγορά των νέων τους Goodyear ελαστικών για: επιβατικά οχήματα, 4x4, SUV και Light Truck από 16 ίντσες και πάνω.

Πιο συγκεκριμένα, η αξία της prepaid card ανά διάσταση ελαστικού είναι:

  • 16 ίντσες: 20€
  • 17 ίντσες: 30€
  • 18, 19 και 20 ίντσες: 50€,
  • 21 ίντσες και πάνω: 80€

Η συμμετοχή στην ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV, 4×4 και Light Truck ελαστικών, έως και τις 30 Απριλίου 2023. O καταναλωτής, μετά την επίσκεψή του σ’ ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της Goodyear, και αγοράζοντας ένα σετ ελαστικών Goodyear στις προαναφερόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να επισκεφτεί τον ιστότοπο www.goodyear2win.gr, να κάνει κλικ στην ενότητα «Κερδίστε Την Prepaid Card», να συμπληρώσει τα απαιτούμενα πεδία της φόρμας, να αποδεχτεί τους Όρους & Προϋποθέσεις* της καμπάνιας και τέλος, να πατήσει το κουμπί υποβολή.

Η prepaid card μπορεί να εξαργυρωθεί για συναλλαγή σε οποιοδήποτε κατάστημα δέχεται κάρτες που φέρουν τη σήμανση mastercard

*Όροι και προϋποθέσεις της καμπάνιας: ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ