H οικογένεια του Peugeot Traveller επεκτείνεται με την 9θέσια έκδοση Lux!


Η νέα έκδοση έρχεται με σκοπό να εισχωρήσει στην κατηγορία των 9θέσιων VIP Transfer, προφέροντας Premium μετακινήσεις με υψηλά στάνταρ ποιότητας, άνεσης και ασφάλειας.

  • 8/3/2019

Το Peugeot Traveller Lux! ανταποκρινόμενο πλήρως σε αυτά τα υψηλά στάνταρ, χαρακτηρίζεται από την καινοτομία στις νέες τεχνολογίες, τον πλούσιο εξοπλισμό του, τα υψηλής ποιότητας υλικά του και προπάντων τη χαρακτηριστικά δυναμική του μορφή. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της έκδοσης Lux! που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η  ηλεκτρικά ανοιγόμενη  δεξιά πλευρική πόρτα, η  εργοστασιακή δερμάτινη επένδυση καθισμάτων (TEP) και οι ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών (Phoenix). Παράλληλα, διαθέτει WiFi on board και εργοστασιακό σύστημα Navigation με οθόνη αφής 7 ιντσών, ραδιόφωνο με λειτουργία Mirror Link, MP3, Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι προσφέροντας αρίστης ποιότητας συνδεσιμότητα και τεχνολογία στους επιβάτες.

Το νέο PEUGEOT Traveller Lux! εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.0 lt BlueHDi 180 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, προδιαγραφών Euro 6.2, που το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας όσον αφορά στις επιδόσεις, την οικονομία και τις εκπομπές CO2, με μόλις 147g/km.

Η έκδοση Lux! διατίθεται σε μήκος με μακρύ μεταξόνιο (L3) που εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στους πίσω επιβάτες και γενναιόδωρο χώρο αποσκευών. Η αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς το κατατάσσει στην premium κατηγορία των 9θέσιων MiniBus και το καθιστά πρώτη επιλογή στις VIP μετακινήσεις