Η Subaru – Πλειάδες Motors στηρίζει τους εθελοντές πυροσβέστες Αιγιάλειας (ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ)


Η Πλειάδες Motors ΑΕ, επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα στηρίζει τους εθελοντές πυροσβέστες Αιγιάλειας (ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ) με μία σημαντική δωρεά ειδικού εξοπλισμού.

  • 6/6/2022

Η Πλειάδες Motors ΑΕ, επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα, προχώρησε στη δωρεά ειδικού εξοπλισμού στην Εθελοντική Ομάδα ΑΧΑΙΟΣ ΕΟΠΠ (Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας - Δασοπροστασία - Δασοπυρόσβεση - Διάσωση - Πρώτες Βοήθειες).

Ο Δημήτρης Μπούρδος, Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας ΑΧΑΙΟΣ, βρέθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στην αντιπροσωπεία της Subaru στο Χαλάνδρι, για να παραλάβει και επίσημα τη δωρεά της εταιρείας από τον Γιάννη Χεκιμιάν, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πλειάδες Motors.

Δωρεά που θα πιάσει τόπο άμεσα μιας και οι εθελοντές της Αιγιάλειας (με έδρα τους το Αίγιο), έχοντας πάρει την πιστοποίησή τους από την Πυροσβεστική Ακαδημία, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την θερινή περίοδο.

Μία μάρκα συνδεδεμένη με τη φύση και το περιβάλλον, όπως είναι η Subaru, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ενέργειες όπως αυτή. Είναι αυτονόητο ότι για να απολαμβάνουμε την όμορφη φύση της πατρίδας μας με τα SUV μας χρειάζεται να την κρατάμε ζωντανή, τώρα περισσότερο από ποτέ. Επιπλέον η Subaru επέλεξε να ενισχύσει τους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν με ελάχιστα μέσα και εξοπλισμό τις πυρκαγιές.

Στις φωτογραφίες ο κ. Γιάννης Χεκιμιάν και ο κ. Δημήτρης Μπούρδος, ο οποίος απένειμε στην ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE ευχαριστήρια πλακέτα για τη δωρεά.