Η Tissot και ο Νέος Πρεσβευτής της, Arthur Chen


Η Tissot καλωσορίζει με περηφάνεια έναν πρεσβευτή από τη νέα γενιά, τον Arthur Chen.  Όντας μόλις 19 χρονών, η ζωή του έχει εμπνεύσει ήδη τους φαν του να ονειρεύονται και να ζουν δίχως όρια, με άπειρες δυνατότητες. 

  • 15/4/2020

Η Tissot καλωσορίζει με περηφάνεια έναν πρεσβευτή από τη νέα γενιά, τον Arthur Chen.  Όντας μόλις 19 χρονών, η ζωή του έχει εμπνεύσει ήδη τους φαν του να ονειρεύονται και να ζουν δίχως όρια, με άπειρες δυνατότητες. Το μότο του είναι ονειρέψου και κυνήγησε τα όνειρα σου. Στο δικό του κόσμο, “ο χρόνος μου είναι δικός μου για να αποφασίζω”. Αντικατοπτρίζοντας αυτό το πιστεύω, η δουλειά και η ζωή του αντανακλούν τέλεια τη στάση της Tissot απέναντι στο χρόνο.

  • Ήρθε η ώρα να τολμήσετε
  • Να πιστεύετε στη μοναδικότητα σας
  • Να σπάτε όλα τα στερεότυπα
  • Να κυνηγάτε το φως και να τρέχετε χωρίς φόβο 
  • Σε κάθε στιγμή
  • Τολμήστε να δοκιμάσετε, να είστε ο εαυτός σας

Να είσαι ο εαυτός σου

Ο Arthur μεγάλωσε στην Κίνα και μπήκε στο χώρο του θεάματος σε πολύ μικρή ηλικία, παίζοντας στην πρώτη του ταινία, το Sacrifice, όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Έκτοτε, έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία καθώς δέχεται την πρόκληση να υποδύεται χαρακτήρες με διαφορετικές προσωπικότητες. Για τον Arthur, το ότι είναι ηθοποιός κάνει τη ζωή του πιο πολύχρωμη, δίνοντας του την ελευθερία να κυνηγήσει τα όνειρα του. Ο στόχος του για νέες προκλήσεις ανταποκρίνεται στο μότο της Tissot ως “Παραδοσιακά Καινοτόμος ”. 

Το της Ελβετικής σημαίας στο λογότυπο της Tissot συμβολίζει την Ελβετική ποιότητα και την αξιοπιστία που υποστηρίζει η Tissot από το 1853. Τα ρολόγια της, τα οποία πωλούνται σε όλο τον κόσμο, δίνουν στη μάρκα τη δυνατότητα να είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία της παραδοσιακής Ελβετικής ωρολογοποιίας, εξάγοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια ρολόγια το χρόνο, με το μότο της να παραμένει «Παραδοσιακή Καινοτομία». Η υψηλή ποιότητα της μάρκας είναι αναγνωρίσιμη παγκοσμίως. 

Η Tissot έχει οριστεί ως Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης πολλών παγκόσμιων αθλημάτων, όπως το μπάσκετ με το NBA και τη FIBA, η ποδηλασία με το Tour de France, και τα Πρωταθλήματα UCI, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGP και το Πρωτάθλημα FIM World Superbike, και πολλά άλλα αθλήματα, όπως το ice hockey, η ξιφασκία και το rugby. 

Ηγέτες στη συλλογή είναι μεταξύ άλλων: το Tissot T-Touch (το πρώτο ρολόι αφής το 1999). το Tissot Le Locle, ένα διαχρονικό, κλασικό αυτόματο ρολόι με αυτονομία 80 ωρών, και το  Tissot T-Race, με το σπορ σχεδιασμό του.