Kleber Quadraxer 3 & SUV: Η νέα γκάμα Αll-Season ελαστικών


Η Kleber λανσάρει τη νέα γκάμα Αll-Season ελαστικών τελευταίας γενιάς Quadraxer 3 & SUV.

  • 19/4/2022

Φέτος, η Kleber πραγματοποιεί το μεγαλύτερο λανσάρισμα της δεκαετίας στο πολύ δυναμικά αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς των All-season ελαστικών, ξεκινώντας από το Μάιο του 2022.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Kleber, το μέγεθος του τμήματος της αγοράς των All-season ελαστικών θα πολλαπλασιαστεί 9 φορές, μεταξύ 2015 και 2025. Μερικοί λόγοι πίσω από την εξαιρετική ανάπτυξη είναι οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, η συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία και η κάποτε ομαλή μετάβαση μεταξύ των εποχών, που πλέον δεν είναι ξεκάθαρη. Επιπλέον, το νομοθετικό πλαίσιο σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη γίνεται όλο και πιο αυστηρό για τη ρύθμιση της σωστής χρήσης ελαστικών.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για άνετα, αξιόπιστα και καλής ποιότητας ελαστικά, τα οποία παρέχουν ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς όλες τις εποχές του χρόνου.

Η Kleber είναι μια γαλλική μάρκα ελαστικών. Κυκλοφόρησε το πρώτο της All-season ελαστικό, με το όνομα Quadraxer το 2014. Όλες οι γνώσεις, η εμπειρία και τα σχόλια των πελατών έχουν ληφθεί υπόψη στην ανάπτυξη της νέας γενιάς ελαστικών Quadraxer 3 & Quadraxer SUV. Τα νέα ελαστικά ξεπερνούν σημαντικά τις προηγούμενες γενιές, τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό φρενάρισμα, ενώ προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις στο χιόνι.

Για σιγουριά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, διαθέτει μείγματα γόμας χιονιού κορυφαίας ποιότητας βασισμένα στην εμπειρία ελαστικών χιονιού της Kleber. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει καλή πρόσφυση με περισσότερες εγκοπές και σχέδιο σκαλίσματος σε σχήμα V. Επίσης, η δυνατότητα απομάκρυνσης του νερού έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, ενώ η τεχνολογία αυτόματου μπλοκαρίσματος βελτιώνει την ακαμψία και τις επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα. Για εύκολη συντήρηση σας προσφέρει ευκολία στην παρακολούθηση της ζυγοστάθμισης πέλματος και ένδειξης φθοράς, είναι ευανάγνωστο και επιπλέον είναι εξοπλισμένο με προστατευτικό ζάντας για προστασία του ελαστικού από πλευρικά χτυπήματα (σε διαστάσεις άνω των 17 ιντσών).

Η νέα γκάμα προσφέρει καλή κάλυψη στην αγορά με 73 διαστάσεις Quadraxer 3 μεταξύ 15-19”  και 13 διαστάσεις  Quadraxer SUV μεταξύ 16-20”. Η κυκλοφορία ξεκινά το Μάιο και μέχρι το Σεπτέμβριο όλες οι διαστάσεις θα είναι διαθέσιμες στους διανομείς ελαστικών Kleber.

Το Quadraxer 3 και το Quadraxer SUV είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν ηρεμία, ασφάλεια, αξιόπιστη μάρκα και καλή σχέση τιμής απόδοσης. Οι νέες γκάμες, σύμφωνα με την Kleber είναι σχεδιασμένες για να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες,  χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε ελαστικά, ανεξάρτητα από την εποχή.