Kosmocar: Άμεσο οικονομικό όφελος για την απόκτηση EV Volkswagen, Audi και Skoda


Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν άμεσα την επιδότηση έως και 8.000€ από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

  • 27/4/2023

Η Kosmocar γνωστοποίησε τη νέα πρωτοβουλία της, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen, Audi και Skoda, που έχει ως στόχο τη διευκόλυνση για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση του πελάτη στη διαδικασία της επιδότησης από την πολιτεία, στο πλαίσιο του 2ου κύκλου του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar αξιοποιεί την δυνατότητα εκχώρησης που παρέχει το πρόγραμμα, προσφέροντας ευκολία και αμεσότητα για τον πελάτη στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης των ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen, Audi και Skoda, μπορεί να επωφεληθεί άμεσα το ποσό της επιδότησης, που φτάνει έως και τις 8.000€, χωρίς καμία αναμονή, απολαμβάνοντας άμεσα το νέο του ηλεκτρικό όχημα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν άμεσα το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar Volkswagen, Audi και Skoda και να επωφεληθούν των σημαντικών προνομίων απόκτησης του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου.