Με καινοτομίες η Yokohama στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης


Την νέα γκάμα των προϊόντων της παρουσίασε η φημισμένη εταιρεία ελαστικών στην έκθεση της Γενεύης, που συνδυάζουν τεχνολογικές καινοτομίες στο τομέα της ασφάλειας και της άνεση.

  • 13/3/2019

Με τη τελευταία λέξη της καινοτομίας στον τομέα των ελαστικών η Yokohama στο 89ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Όπως και το 2018, το περίπτερο της Yokohama περιλαμβάνει παρουσιάσεις αναφορικά με τη στρατηγική της εταιρείας στα ελαστικά επιβατικών οχημάτων, με βάση το τρέχον τριετές μεσοπρόθεσμο πλάνο "Grand Design 2020 (GD2020)", το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή από το 2018. 

Με στόχο να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά των premium ελαστικών, κάτι που αποτελεί σημαντικό κομμάτι  της στρατηγικής GD2020, η YOKOHAMA θα παρουσιάσει  στην Γενεύη ελαστικά  αυτοκινήτων premium, χειμερινά ελαστικά και ελαστικά για χόμπι.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής των ελαστικών premium αυτοκινήτων,  η Yokohama παρουσιάζει τις επιδόσεις της,  ως προμηθευτή ελαστικών αρχικού εξοπλισμού (OE), για πολλά από τα κορυφαία μοντέλα αυτοκινήτων στον κόσμο.  Σε αυτή την περίπτωση,  “εκπρόσωπος”  της Ιαπωνικής φίρμας ελαστικών  αποτελεί το "ADVAN Sport V105", η ναυαρχίδα της γκάμας της Yokohama,  για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Στην κατηγορία των χειμερινών ελαστικών,  η Yokohama παρουσιάζει  διάφορους τύπους ελαστικών, συμπεριλαμβανομένου του "BluEarth-4S AW21", ενός all-season ελαστικού για την Eυρωπαϊκή αγορά επιβατικών αυτοκινήτων,  του "IceGUARD iG60", ενός  studless ελαστικού επιβατικών αυτοκινήτων που επιτυγχάνει τα υψηλότερα επίπεδα επιδόσεων από κάθε άλλο ελαστικό studless που έχει ποτέ κατασκευάσει η Yokohama , καθώς και του "BluEarth * WINTER V905", ένα χειμερινού ελαστικού υψηλής ενεργειακής απόδοσης, για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV.

Στα ελαστικά για χόμπι, η Yokohama έχει να επιδείξει νέα σπορ ελαστικά, που θα διατίθενται αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή αγορά. Στην κατεύθυνση αυτή,  παρουσιάζει ένα χωμάτινο ελαστικό  για SUV και pickup φορτηγά, που κάνει ντεμπούτο στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ την κατηγορία πλαισιώνει μια νέα σειρά ελαστικών, που  απευθύνονται σε ιδιοκτήτες ιστορικών αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να  θαυμάσουν από κοντά  ένα NISSAN GT-R εξοπλισμένο με τα κορυφαία σπορ ελαστικά "ADVAN A052".

Στο περίπτερο της Yokohama στη Γενεύη, ο επισκέπτης μπορεί να δει μια θεματική ενότητα αναφορικά με τη συμμετοχή της φίρμας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου της FIA (WTCR ), καθώς και μια ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα που είναι αφιερωμένη  στην χορηγική συμφωνία της Ιαπωνικής εταιρείας ελαστικών  με την Chelsea, την παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρική ομάδα ποδοσφαίρου στην Premier League. 

Η γκάμα των ελαστικών της Yokohama έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών Yokohama .

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama στην ελληνική αγορά, από το 1957. 

Δ.Τ.