Motorsport Calendars 2023: Ένα ιδανικό δώρο για φίλους και συγγενείς


Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα ημερολόγιο είτε μέσω του τηλεφώνου τους είτε μέσω άλλης συσκευής, μπορείτε να αναρωτηθείτε γιατί άραγε ένα παραδοσιακό έντυπο ημερολόγιο εξακολουθεί να είναι επίκαιρο αυτές τις μέρες; 

  • 23/12/2022

Μα απλά γιατί έχει διαχρονική αξία και ομορφαίνει τον περιβάλλοντα χώρο! Και εν προκειμένω, τα αγωνιστικά συλλεκτικά ημερολόγια της McKlein, γεμίζοντάς τον με αναμνήσεις αλλά και θαυμασμό! Αναζητήστε τα ημερολόγια αλλά και πλήθος βιβλίων στο: www.rallyandracing.com ή στο https://www.rallyandracing.com/en/#emotion--start

McKleinRallyCalendar 2023 - TheWiderView: Όποιος αγαπά τα ράλι θα λατρέψει αυτό το μοναδικό ημερολόγιο

Σχεδόν ένα μέτρο πλάτος, εντυπωσιακά τυπωμένο και με εξαιρετικές φωτογραφίες: το επίσημο ημερολόγιο τοίχου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA παραμένει το μεγαλύτερο του τύπου του. Αυτό το τεράστιο πανοραμικό ημερολόγιο «McKlein Rally 2023 – The Wider View» δείχνει ξανά τη γοητεία του ράλι από ασυνήθιστες προοπτικές και παρουσιάζει τις καλύτερες φωτογραφικές τεχνικές.

Ζήστε για άλλη μια φορά τις πιο συναρπαστικές στιγμές σε χώμα, άσφαλτο και χιόνι. Οι φωτογράφοι παρουσιάζουν τα κορυφαία πληρώματα του WRC με τα εργοστασιακά αυτοκίνητά τους στις πιο όμορφες και δυναμικές τοποθεσίες των ράλι παγκοσμίως. Είναι η χρονιά των νέων αυτοκινήτων Rally1 και η χρονιά του Kalle Rovanpera. Παρουσιάζονται επίσης μεταξύ άλλων, ο Ott Tänak στις μαγευτικές παγωμένες συνθήκες στο Monte-Carlo, ο Thierry Neuville που κυριολεκτικά πετάει μέσα από τα φινλανδικά δάση, αλλά και η παράσταση του βετεράνου σταρ Sebastien Loeb στην σκόνη της Κένυα που φαίνεται να αφήνει ένα κοπάδι ζέβρες κυριολεκτικά αδιάφορες.

Όπως πάντα, υπάρχουν δύο σελίδες ανά μήνα για να διαλέξετε. Αυτό μεταφράζεται συνολικά σε 25 εντυπωσιακές φωτογραφίες σε πανοραμική μορφή. Όποιος αγαπά τα ράλι θα λατρέψει αυτό το μοναδικό ημερολόγιο. Έκδοση σπιράλ διαστάσεων 40Χ95 εκ.

Ημερολόγιο MotorsportClassic 2023: Ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία των αγώνων

Το Targa Florio, ο αγώνας 1000 χιλιομέτρων στο Nurburgring «Green Hell», το Ράλι Μόντε Κάρλο και άλλοι διαχρονικά σπουδαίοι αγώνες συνθέτουν το πιο πρόσφατο ημερολόγιο της σειράς «Motorsport Classic» που καλύπτει και πάλι τις μεγάλες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ζήστε άλλο ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία των αγώνων με τις πιο όμορφες εντυπώσεις από τις πιο διάσημες πίστες και τις πιο συναρπαστικές πίστες ράλι. Και, φυσικά, τα αστέρια της αυτοκινητοβιομηχανίας – από το Chaparral 2G μέχρι τα καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα από το Maranello και το Zuffenhausen, το Ford GT40 και το Mini Cooper – είναι επίσης παρόντα στις συγκινητικά υπέροχες φωτογραφίες του ημερολογίου, όπως και οι ήρωες πίσω από το τιμόνι: από τον Graham Hill στον Pedro Rodriguez και τον Paddy Hopkirk έως Gerhard Mitter.

Ο Walter Rοhrl ντριφτάρει με τη Lancia Stratos του σε ένα άγριο χιονισμένο σκηνικό, οι οδηγοί σπριντ στην παραδοσιακή εκκίνηση του Le Mans το 1968, κοιτάμε τον Francois Cevert βαθιά στα μάτια σε ένα σπάνιο πορτραίτο πριν την εκκίνηση του Ιταλικού GP το 1973 και παρακολουθούμε την Porsche 718 RSK του Wolfgang von Trips να ξεφορτώνεται σε ένα αγωνιστικό χώρο.

Όπως πάντα, αυτό το ακόμα μοναδικό κλασικό ημερολόγιο προσφέρει μια επιλογή από δύο ασπρόμαυρες σελίδες κάθε μήνα σε μορφή 67 επί 48 εκατοστά, με μια μίνι ιστορία για κάθε εικόνα, ήτοι συνολικά 26 σελίδες. Αυτή είναι μία απαραίτητη διακόσμηση τοίχου για όλους τους λάτρεις της ταχύτητας και της κομψότητας σε τέσσερις τροχούς από τρεις δεκαετίες – είτε πρόκειται για μονοθέσια, σπορ και τουριστικά αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα ράλι.

Ημερολόγιο Επιτραπέζιου Ράλι 2023 - Η ιστορία συναντά το παρόν

Κλασικό ή μοντέρνο; Το «Επιτραπέζιο Ημερολόγιο Ράλι 2023» θέτει για άλλη μια φορά στους θαυμαστές του το δίλημμα της εναλλαγής ανάμεσα σε ένα κλασικό ή ένα τρέχον highlight του WRC. Κάθε 14 ημέρες, υπάρχουν δύο φωτογραφίες για να διαλέξετε: μία από το τρέχον WRC, η άλλη μια ιστορική φωτογραφία ράλι από τα τελευταία 50 χρόνια ή περισσότερα.

Και τα δύο μπορούν να ανταλλάσσονται με μια μικρή κίνηση. Υπάρχει κάτι για όλους – είτε πρόκειται για τα νέα υβριδικά Rally1 όπως τα Toyota GR Yaris, Hyundai i20 N και Ford Puma από την τρέχουσα σεζόν είτε ένα κλασικό του διαμετρήματος των Opel Kadett GT/E, Peugeot 205 Turbo 16 ή Subaru Legacy. Απολαύστε τις καλύτερες εικόνες από το πλήθος της σπάνιας αρχειοθήκης της McKlein με την καλύτερη δράση στα ράλι, προφίλ οδηγών και παρασκήνια των αγώνων από μία «πλαϊνή» καλλιτεχνική ματιά. Έκδοση σπιράλ 56 σελίδων, διαστάσεων 14Χ11,5 εκ.