Νέα ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία για τα ηλεκτρικά οχήματα ecocar city


Με ενσωματωμένο διαμορφωτή (configurator) επιλογής χαρακτηριστικών εξοπλισμού και τιμής ανέβηκε πλέον στο διαδίκτυο η ανανεωμένη σελίδα των ηλεκτρικών οχημάτων ecocar city .

  • 23/5/2022

Η ecocar τα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της για την καλύτερη  δυνατή εξυπηρέτηση και ενημέρωση, αναβαθμίζει σημαντικά την παρουσία της στο διαδίκτυο με μια πλήρως ανανεωμένη και λειτουργική ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα www.ecocar.city, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την μάρκα και τα ηλεκτρικά οχήματα πόλης ecocar city και όχι μόνο.

Με την νέα  επιλογή  «Φτιάξε το δικό σου»  δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να διαμορφώσει το ecocar city της επιλογής του, επιλέγοντας το μοντέλο και τον εξοπλισμό που ταιριάζει στις δικές του προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις με την αντίστοιχη τιμή και επιδότηση του προγράμματος « Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», αλλά και  να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής  που τον εξυπηρετεί καλύτερα, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες του.

Τώρα όλα έγιναν πιο απλά και το ecocar που θέλετε, μπορεί να γίνει δικό σας εύκολα και με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς!