Νέο DS 7: Ωδή στην τέχνη του ταξιδιού και στη γαλλική τεχνογνωσία της DS Automobiles


Το νέο DS 7, το Premium C-SUV της DS Automobiles, προσφέρει την πολυτέλεια, την τεχνολογική υπεροχή και την εξαιρετική άνεση που θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά την απόλαυση της οδήγησης.

  • 15/4/2023

Η πρώτη γενιά του επιτυχημένου DS 7 παρουσιάστηκε το 2017 στην ελληνική αγορά, επανακαθόρισε τα δεδομένα της άνεσης, της πολυτέλειας και της τεχνολογικής υπεροχής, αλλάζοντας όλα όσα γνωρίζαμε για την Premium C-SUV κατηγορία. Κι αν μέχρι τότε τα Premium SUV διακρίνονταν από στιβαρό και επιβλητικό design, το DS 7 κατάφερε να παρουσιάσει μια διαφορετική οπτική, που ενσωματώνει στα παραπάνω την γαλλική 'savoir-faire' στην πολυτέλεια, την αισθητική και την τεχνολογική καινοτομία. Γνωρίσματα, δηλαδή, που χαρακτηρίζουν τη DS Automobiles.

Το νέο DS 7 διαθέτει πληθώρα νέων τεχνολογιών για μια ακόμα πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία, αλλά και μια νέα δυναμική σχεδίαση. Κι όλα αυτά, διατηρώντας αναλλοίωτα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και το καταξίωσαν στην ελληνική αγορά από την πρώτη του κιόλας έκδοση. Μέσα από τους νέους, εξελιγμένους από την DS PERFORMANCE, ηλεκτρικούς κινητήρες E-TENSE 4x4 360, (plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων με προηγμένο σύστημα τετρακίνησης), τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου, το νέο DS 7 μπορεί να σας πάει παντού με πρωτόγνωρη άνεση.

Σε ένα τέτοιο εντυπωσιακό δημιούργημα δε θα μπορούσαν παρά να ταιριάζουν οι έντονες σχεδιαστικές γραμμές κι οι γοητευτικές γωνίες που τονίζουν τη εκλεπτυσμένη του σχεδίαση και αναδεικνύουν την δυναμική εμφάνισή του. Στο νέο μοντέλο, οι κυριότερες σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό, εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος του αμαξώματος, σημεία που το διαφοροποιούν τόσο από τον προκάτοχό του, όσο και από τον ανταγωνισμό.

Και το εσωτερικό του ωστόσο είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ, με κάθε λεπτομέρεια να προσθέτει αξία στη συνολική εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης που προσφέρει το νέο DS 7. Κάθε μικρή ή μεγαλύτερη διαδρομή μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία απόλαυσης μέσα από 5 διαφορετικούς εσωτερικούς διάκοσμους που αναδεικνύουν το δικό σας προσωπικό στυλ και δημιουργούν μία ατμόσφαιρα αξεπέραστης πολυτέλειας.

Από την αρμονία των γήινων τόνων στο στυλ Bronze Harmony και το sporty Basalt μέχρι το δυναμικό Alcantara Noir και το υπερπολυτελές Opera, το νέο DS 7 καθρεφτίζει το στυλ και την προσωπικότητα του οδηγού του με τον πλέον δημιουργικό τρόπο χωρίς να κάνει ποτέ εκπτώσεις στην απαιτητική επιλογή των υλικών και στις αριστοτεχνικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η μοναδική ραφή pearl στις εσωτερικές επενδύσεις, το ανάγλυφο μοτίβο guilloche 'Clous de Paris' στο εσωτερικό φινίρισμα που συναντάμε στην υψηλή ωρολογοποιία, καθώς και η τεχνοτροπία 'bracelet' στο δέρμα Nappa του εσωτερικού Opera – όλες ειδικές τεχνικές που πλέον αποτελούν σήμα κατατεθέν της DS Automobiles.

Στους πιο εκλεπτυσμένους κι απαιτητικούς οδηγούς ωστόσο, το νέο DS 7 στις εκδόσεις Rivoli και Opera, προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουν μια ακόμα νότα πολυτέλειας μέσα από τον ενσωματωμένο χρονογράφο B.R.M R180, ο οποίος σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρία B.R.M Chronographes, αποκλειστικά για τη DS Automobiles.

Το νέο DS 7 αποτελεί ένα αριστούργημα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της DS Automobiles, DSautomobiles.gr ή να επισκεφθείτε το DS Store Athens, στο Χαλάνδρι και να απολαύσετε την πολυτελή εμπειρία που προσφέρει το νέο DS 7 κάνοντας ένα test-drive.