Νέο, υπερσύχρονο call center από τη Volvo Car Hellas


Η Volvo Car Hellas συνεργάζεται με την Cosmote e-Value και αναβαθμίζει την υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πελατών της για να τους παρέχει μοναδική ποιότητα επικοινωνίας.

  • 1/9/2020

Από σήμερα, πρώτη Σεπτεμβρίου 2020, η Volvo Car Hellas επικοινωνεί πιο άμεσα και αποτελεσματικά με τους πελάτες της, παρέχοντάς τους κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης. Καθώς ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο της δραστηριότητάς της, η Volvo αναζητά και βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό που την εμπιστεύεται, αλλά και σε όσους έρχονται σε επαφή μαζί της για να γνωρίσουν τον κόσμο της.

Έτσι, από την πρώτη Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά τη λειτουργία του το καινούργιο, υπερσύγχρονο call center, σε συνεργασία με την Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα.

Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Ξάνθη, άρτια τεχνολογική υποδομή και καταρτισμένα στελέχη, η Cosmote e-Value προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο.

Το νέο call center, που σχεδιάστηκε ειδικά για τη Volvo Car Hellas, εμπλουτίζει και βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία επικοινωνίας που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της. Αξιοποιώντας προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες, επιτρέπει την άμεση και απρόσκοπτη ανταπόκριση στα αιτήματα και τις ανάγκες όσων επικοινωνούν με τη Volvo.

•       Ο αριθμός τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που θα ισχύει από 1/9/2020 είναι 210-6241833.

•       Ο αριθμός τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Volvo Assistance παραμένει ίδιος: 210-9988199.

Το νέο υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο της Volvo Car Hellas εντάσσεται στο πλαίσιο δέσμης ενεργειών της εταιρείας που αποσκοπούν στην παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης στο κοινό. Ήδη, εδώ και μερικούς μήνες, στην ιστοσελίδα της εταιρείας λειτουργεί η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα Volvo Online Ordering, που ενισχύει την online εμπειρία άμεσης επαφής και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης για τους υποψήφιους πελάτες της Volvo.