Ο Γιάννης Πετούλης Chief Sales Officer στην Europ Assistance S.A


Την θέση του Chief Sales Officer στο υποκατάστημα Ελλάδος της Γαλλικής Ασφαλιστικής Εταιρείας Europ Assistance S.A., ανέλαβε ο κ. Γιάννης Πετούλης με ισχύ από 4/3/2019. 

  • 6/3/2019

Ο κ. Πετούλης, διαθέτει πολυετή σημαντική εμπειρία σε γενική διεύθυνση, πωλήσεις, marketing και customer service, έχοντας εργασθεί σε σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες αυτοκινήτου (VOLVO Car Hellas, BMW Hellas , FORD Motor Hellas, Fiat Auto Hellas) και σε εταιρείες Μεσιτείας Ασφαλίσεων, στην Ελληνική αγορά.

Ο Γιάννης Πετούλης, νέος Chief Sales Officer στο υποκατάστημα Ελλάδος της Γαλλικής Ασφαλιστικής Εταιρείας Europ Assistance S.A.
Ο Γιάννης Πετούλης, νέος Chief Sales Officer στο υποκατάστημα Ελλάδος της Γαλλικής Ασφαλιστικής Εταιρείας Europ Assistance S.A.

Η Europ Assistance SA κατεχει ηγετική θέση παγκοσμίως από το 1963 στον κλάδο της βοήθειας , είναι θυγατρική του Ομίλου Generali με έδρα την Τεργέστη Ιταλίας και έχει παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες στην Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική , Ασία και Αφρική. 

Παρέχει υπηρεσίες Βοήθειας για έκτακτες και μη περιπτώσεις, με ενεργή παρουσία στους κλάδους automotive, travel , health , home and family, cyber protection , concierge and CRM μέσω των 24/7 τηλεφωνικών  κέντρων της και το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της.

Η Europ Assistance SA ενισχύει συνεχώς την παρουσία της και την οργάνωση της στην Ελλάδα