Ο κ. Λεωνίδας Μισαλάκης, νέος Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover


Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, τον επίσημο εισαγωγέα αυτοκινήτων Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, ο κ. Λεωνίδας Μισαλάκης θα αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover.

  • 14/6/2022

Ο κ. Λεωνίδας Μισαλάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στο Industrial Engineering στη Γερμανία και αναλαμβάνει στο εξής τη θέση του Διευθυντή Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο του αυτοκινήτου το 1994. Για σχεδόν τριάντα συναπτά έτη κατείχε διευθυντικές θέσεις σε επίπεδο After Sales, Sales και Marketing σε ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες και πολυεθνικές τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατείχε τη θέση του Πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Opel Hellas. 

Ο κ. Μιχάλης Η. Οικονομάκης εκτελεστικός Πρόεδρος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ τον κ. Μισαλάκη, ένα αποδεδειγμένα έμπειρο στέλεχος, ο οποίος έχει καταγράψει τη δική του αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου.

»Χωρίς αμφιβολία ο κ. Μισαλάκης θα δώσει προστιθέμενη αξία στην ήδη επιτυχημένη πορεία της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα. Θα είμαστε στο πλευρό του και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διατηρήσουμε την Jaguar Land Rover στις πρώτες θέσεις της αυτοκίνησης στην Ελλάδα».