Opel: Πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής με όφελος έως και 2.700 ευρώ


Η Opel κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση νέου αυτοκινήτου προσφέροντας ένα ελκυστικό εμπορικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο να καλύψει τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

  • 7/4/2023

Τώρα, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Opel μέσω ενός προγράμματος Επιδότησης Ανταλλαγής. Συγκεκριμένα, η Opel καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, όπου θα λάβουν μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο, η οποία υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του παλιού αυτοκινήτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα €2.700, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί. 

Μέσω του προγράμματος Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δημοφιλές Corsa, το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά για το 1ο τρίμηνο του 2023. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης το πολυβραβευμένο Νέο Astra, καθώς και η ολοκληρωμένη γκάμα των Opel SUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland

Πλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Τέλος, όλα τα μοντέλα Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. 

Το πρόγραμμα ισχύει έως 30 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης  Ανταλλαγής παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.