Tissot: Όποιος κι αν είναι ο στόχος, ο χρόνος σας καθορίζει το μεγαλείο σας (video)


Η αθλητική καμπάνια της Tissot, με πρωταγωνιστές τους Damian Lillard, Enea Bastianini, Primoz Roglic και Jolanda Neff, υπογραμμίζει τη σημασία της δέσμευσης.

  • 12/4/2023

Στον σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, είναι μερικές φορές εύκολο για τους φιλόδοξους ανθρώπους να λησμονήσουν τη σημασία της δέσμευσης. Ωστόσο, δεν μπορείτε να γίνετε ο(η) καλύτερος(-η) χωρίς χρόνο, αφοσίωση και πάθος. Η Tissot το γνωρίζει αυτό: εδώ και 170 χρόνια αφουγκράζεται τα σημεία των καιρών και γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς να παραμείνουμε σταθεροί στην πορεία μας

Σε έναν κόσμο περισπασμού, γιορτάστε την αφοσίωση 

Οι πρεσβευτές της Tissot ενσαρκώνουν το πάθος, τη συγκέντρωση, την αφοσίωση και τη δέσμευση - και σε μια νέα καμπάνια βίντεο, οι αθλητές αφηγούνται τις ιστορίες τους για το πώς έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο παίκτης του ΝΒΑ Damian Lillard γνωρίζει ότι η δουλειά του ως αθλητής ξεκινάει πριν αρχίσει ο χρόνος να τρέχει. Ο θρύλος Lillard έχει αφιερώσει χρόνια τελειοποιώντας την τέχνη του, υποκινούμενος από την επιθυμία να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Η επιτυχία στον αθλητισμό μετριέται στον αγωνιστικό χώρο και ο "Dame Time" το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Ο Lillard γνωρίζει ότι δεν υπάρχει σύντομος δρόμος προς την κορυφή και ότι οι συνήθειες της νίκης διαμορφώνονται στα δευτερόλεπτα που κανείς δεν βλέπει. Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να δοκιμάζει τα όρια του και λέει ότι "ανεξάρτητα από τον στόχο, ο χρόνος σου καθορίζει το μεγαλείο σου". 

Ο Enea Bastianini είναι ένας από τους αστέρες του MotoGP. Η κινητήριος δύναμή του το ακόρεστο πάθος για ταχύτητα. Είναι αφοσιωμένος στο να αξιοποιεί κάθε δευτερόλεπτο και έχει μετατρέψει την παιδική του φαντασίωση σε στιγμές που διαρκούν μια ζωή. 

Ο ποδηλάτης Primoz Roglic, νικητής του Grand Tour και Ολυμπιονίκης της ατομικής χρονομέτρησης, προσπαθεί πάντα να νικήσει τον χρόνο και αποκαλύπτει ότι οι στιγμές που μας διαμορφώνουν δεν είναι οι νίκες - αλλά οι πτώσεις. 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στην ορεινή ποδηλασία Jolanda Neff επισημαίνει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει στο άθλημά της - και αυτό απαιτεί σταθερό χέρι και δυνατό μυαλό. Ξεπερνά κάθε μονοπάτι και κάθε δεδομένη στιγμή. 

Πρέπει να περάσεις χιλιάδες ώρες στη σκιά, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες κινήσεις ξανά και ξανά μέχρι να τις τελειοποιήσεις. Η δουλειά στα παρασκήνια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά μεταξύ αποτυχίας και επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι για την επιτυχία 

Η Tissot μοιράζεται όλες αυτές τις αξίες με τους πρεσβευτές της, γνωρίζοντας ότι η αφοσίωση είναι ο δρόμος προς την κορυφή. Η μάρκα είναι επίσης άρρηκτα συνδεδεμένη με τα αθλήματά που εκείνοι εκπροσωπούν - μπάσκετ, ποδηλασία και MotoGP, μεταξύ άλλων - ως Επίσημος Χρονομέτρης τους. 

Τα κορυφαία ρολόγια της, όπως τα T-Race Cycling, T-Race MotoGP και Supersport, είναι εμπνευσμένα από τον αθλητισμό και κατασκευασμένα με την ίδια αφοσίωση που επιδεικνύουν οι ίδιοι οι αθλητές.

Το πάθος και η επιμονή είναι απαραίτητα για να πετύχει κανείς στη ζωή και να βρει αυτές τις στιγμές που θα του αλλάξουν τη ζωή. Σε γρήγορους καιρούς, σε εποχές σύγχυσης, σε εποχές παραπλάνησης, σε εποχές περισπασμού, οι πρεσβευτές της Tissot - και η Tissot - παραμένουν απόλυτα επικεντρωμένοι σε όσα έχουν σημασία.