Το απόλυτο cockpit για τους λάτρεις του sim racing έχει την υπογραφή της Ford


Το νέο αγωνιστικό πιλοτήριο Ford GT από την Next Level Racing έρχεται για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις των racing video games.

  • 25/8/2022

Η Ford και η esports ομάδα της, Team Fordzilla, συνεργάστηκαν με τη Next Level Racing φέρνοντας μία πινελιά από την αγωνιστική κληρονομιά της Ford στο home gaming με το νέο πιλοτήριο GTElite Ford GT Edition και το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition.

Διαθέσιμα ξεχωριστά, το μπλε ανοδιωμένο πλαίσιο του κόκπιτ φέρει το λογότυπο της Ford χαραγμένο με laser και προσφέρει μία πλήρως προσαρμοζόμενη θέση για μία αυθεντική οδηγική εμπειρία. Το κάθισμα περιλαμβάνει μπλε ζώνες ασφαλείας με την επωνυμία Team Fordzilla, αντιολισθητικό πατάκι Ford GT με σήμανση Team Fordzilla, ανάγλυφο λογότυπο Ford GT στο προσκέφαλο και είναι εργονομικά σχεδιασμένο και ειδικά κατασκευασμένο για sim racing. Είναι κατάλληλο για να κάθονται άνετα χρήστες με περιφέρεια μέσης έως 42 ίντσες και μπορεί να υποστηρίζει βάρος έως 250 kg.

Το κόκπιτ GTElite Ford GT Edition είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες μάρκες που σχετίζονται με το χώρο του gaming σε τέσσερις τροχούς, καθώς και με κατασκευαστές πεντάλ και επιλογέων ταχυτήτων. Το ES1 Seat Ford GT Edition μπορεί να χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε κόκπιτ που υποστηρίζει πλευρικά τοποθετημένα καθίσματα.

 

Από την ίδρυσή της το 2019, η Team Fordzilla έχει στόχο να διερευνά και να συνδυάζει τα όρια του πραγματικού και του εικονικού κόσμου. Αυτή η τελευταία συνεργασία συνεχίζει πάνω στην ίδια συνταγή προσφέροντας ένα πιο καθηλωτικό φυσικό περιβάλλον για να εξερευνούν οι gamers τις πίστες του εικονικού κόσμου.

Το πιλοτήριο GTElite Ford GT Edition και το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition παρουσιάζονται στην έκθεση gamescom 2022 που πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας, το διάστημα 24 -28 Αυγούστου. Τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του καναλιού λιανικών πωλήσεων της Next Level Racing  μετά τα μέσα Οκτωβρίου 2022.

«Είναι φανταστικό να συνδέεσαι με έναν ηγέτη στις τεχνολογίες sim racing όπως η Next Level Racing και δείχνει πόσο έχει προχωρήσει η Team Fordzilla σε σχετικά σύντομο χρονικό  διάστημα. Ελπίζω οι gamers που χρησιμοποιούν αυτά τα νέα προϊόντα να νιώθουν ότι εμβυθίζονται περισσότερο σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και στο παιχνίδι τους, αλλά κυρίως να τα χρησιμοποιούν για να διασκεδάζουν», δήλωσε ο Emmanuel Lubrani, εκ μέρους της Team Fordzilla.

Next Level Racing

Η Next Level Racing ιδρύθηκε στο Queensland της Αυστραλίας το 2009 και από τότε υποστηρίζει τους λάτρεις του sim racing και της προσομοίωσης πτήσης σε όλο τον κόσμο με καινοτόμα προϊόντα. Η εταιρεία προκαλεί τον κλάδο με παγκοσμίου κλάσης προϊόντα και την ενθουσιώδη και καινοτόμα ομάδα της που συνεχίζει να υπερβαίνει τα όρια. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες και διακινούνται από μεγάλους εμπόρους λιανικής σε όλο το κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Next Level Racing ή κάντε κλικ εδώ για να βρείτε ένα μεταπωλητή στην περιοχή σας .

Team Fordzilla

Η φετινή έκδοση της εκδήλωσης gamescom σηματοδοτεί την τρίτη επέτειο από την ίδρυση της πρώτης esports ομάδας της Ford. Σε αυτά τα τρία χρόνια τα μέλη της ομάδας της Team Fordzilla αγωνίστηκαν όχι μόνο στο υψηλότερο επίπεδο της εικονικής αγωνιστικής σκηνής, αλλά συμμετείχαν επίσης σε δραστηριότητες της Ford, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Driving Skills for Life που εστιάζει στην προώθηση ασφαλέστερων οδηγικών συνηθειών στους νέους. Επίσης υποστήριξαν το Ford Gaming Transit, ένα ειδικά διαμορφωμένο van που προσέφερε προσιτό gaming σε παιδιά με ειδικές σωματικές ανάγκες.

Η εξερεύνηση συνεργειών ψηφιακού και πραγματικού κόσμου της Team Fordzilla ενέπνευσε επίσης το Team Fordzilla P1, ένα εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε χωρίς περιορισμούς μεταξύ των σχεδιαστών της Ford και της gaming κοινότητας