Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 επιλέχθηκε ως ελαστικό πρώτης τοποθέτησης στο BMW iX


Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 είναι εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης στο BMW iX. Το premium ηλεκτρικό SAV είναι το πιο πρόσφατο ηλεκτρικό όχημα με εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης ελαστικά Goodyear.

  • 3/5/2022

Τα ελαστικά της Goodyear θα  είναι εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης στο ολοκαίνουργιο BMW iX, το πρωτοποριακό premium ηλεκτρικό SAV της Γερμανικής μάρκας. Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 είναι μεταξύ των ελαστικών Goodyear που επέλεξε η BMW για το νέο της όχημα.

Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 προσφέρει στους οδηγούς μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, μαζί με εξαιρετικό χειρισμό και υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε διάφορες οδηγικές συνθήκες. Ακριβώς όπως το BMW iX, το EfficientGrip Performance 2 έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την αυτονομία και έχει 20% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή στις δοκιμές , καθώς και 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του.

Το EfficientGrip Performance 2 είναι διαθέσιμο σε διαστάσεις 20 και 21 ιντσών για το iX, ενώ οι ίδιες διαστάσεις καλύπτονται και από τη σειρά χειμερινών ελαστικών Goodyear UltraGrip Performance (20 και 21 ιντσών). Το Goodyear UltraGrip Performance φέρει τη σήμανση 3 Peak Mountain Snowflake (3PMSF), το οποίο δηλώνει την εξαιρετική απόδοση του ελαστικού στο χιόνι. Με εξαιρετικές δυνατότητες τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, τα χειμερινά αυτά ελαστικά, επιτρέπουν στους οδηγούς του BMW iX να απολαμβάνουν υψηλές επιδόσεις ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Ο Hans Vrijsen, Managing Director Consumer OE της Goodyear για τις χώρες EMEA δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το BMW iX έγινε το πιο πρόσφατο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διαθέτει ελαστικά Goodyear ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης. Το EfficientGrip Performance 2 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα ηλεκτρικά οχήματα, λόγω της εξαιρετικής απόδοσης και της χαμηλής αντίστασης κύλισης, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο απόδοσης, ενώ με το UltraGrip Performance το χειμερινό ελαστικό της Goodyear, οι οδηγοί του BMW iX καλύπτονται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες».