Γνήσια αξεσουάρ Toyota με έκπτωση 15% για ασφαλείς και όμορφες χειμερινές εξορμήσεις!


Μια σημαντική προσφορά για τους κατόχους οποιουδήποτε μοντέλου Toyota ανακοίνωσε η Toyota Ελλάς, προκειμένου οι πελάτες της να απολαύσουν τις χειμερινές τους αποδράσεις.

  • 24/11/2022

Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και τι πιο συνετό να προετοιμάσει κανείς κατάλληλα το αυτοκίνητό του προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες που συνεπάγεται η χειμερινή περίοδος για το αυτοκίνητο και τον οδηγό, αλλά ακόμα και να προσθέσει όμορφες πινελιές στο αυτοκίνητό του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Toyota Ελλάς προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Toyota τη δυνατότητα απόκτησης γνήσιων αξεσουάρ με έκπτωση 15% για οποιοδήποτε μοντέλο!

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αξεσουάρ προστασίας και μεταφοράς για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι, όπως:

  • Ζάντες αλουμινίου 
  • Εξωτερική διακόσμηση αυτοκινήτου 
  • Μπάρες οροφής & κουτί αποθήκευσης 
  • Car Care kit, με προϊόντα περιποίησης και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες, του αυτοκινήτου σας
  • Εσωτερική διακόσμηση αυτοκινήτου 
  • Dashcam – κάμερα καταγραφής για τα Corolla Cross / Yaris Cross / C-HR / AygoX

Τα πλεονεκτήματα των κάθε αξεσουάρ της Toyota

Zάντες αλουμινίου

Οι αυθεντικές ζάντες αλουμινίου σε διάφορες διαστάσεις, τις οποίες προσφέρει σήμερα η Toyota, αφορούν σε όλα τα μοντέλα της γκάμας, ανανεώνοντας την ποιότητα, το στυλ αλλά και το χαρακτήρα που αποπνέει το όχημά σας.

Εξωτερική διακόσμηση αυτοκινήτου

Η Toyota προσφέρει και στην περίπτωση αυτή για όλα τα μοντέλα της γκάμας της πρόσθετα αξεσουάρ που έρχονται να αθροίσουν επιπλέον πόντους και πινελιές κομψότητας στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Μπάρες οροφής και κουτί αποθήκευσης

Το κουτί αποθήκευσης της Toyota έρχεται να σας λύσει τα χέρια σε κάθε σας εξόρμηση προσφέροντας έξτρα χώρο στο ταξίδι. Καλύπτοντας κάθε μεταφορική σας ανάγκη, ανοίγει εύκολα και από τις δύο μεριές προκειμένου να εφικτή η γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση, ενώ ταυτόχρονα για περισσότερη ασφάλεια διαθέτει κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων. Την ίδια στιγμή, οι μπάρες οροφής, με μαύρα πλαϊνά προστατευτικά, είναι κατάλληλες για τη μεταφορά αντικειμένων με βάρος έως 75 κιλά.

Car Care kit, με προϊόντα περιποίησης και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες

Με τα προϊόντα περιποίησης Car Care kit, το Toyota σας θα μείνει πάντα σαν καινούργιο. Το kit περιλαμβάνει ένα καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση των λεκέδων καθώς και των σημαδιών από έντομα, ένα ισχυρό καθαριστικό παρασίτων όπως οι κουτσουλιές καθώς και ένα καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών.

Eσωτερική διακόσμηση αυτοκινήτου

H Toyota προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους όλων των μοντέλων της να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον για το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους, προσθέτοντας διακοσμητικά στο χρώμα και το σχέδιο που επιθυμούν. Έτσι, η καμπίνα του αγαπημένου σας Toyota αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο.

Dashcam: Κάμερα καταγραφής για τα Corolla Cross, Yaris Cross, C-HR και Aygo X

Η κάμερα πορείας την οποία σας προσφέρει η Τoyota για τα μοντέλα Corolla Cross, Yaris Cross, C-HR και Aygo X εξασφαλίζει προστασία και υποστήριξη σε εσάς και την οικογένειά σας ενώ οδηγείτε. Μπορεί να προσφέρει αποδεικτικά στοιχεία εγγραφής/βίντεο σε περίπτωση ατυχήματος και να υποστηρίξει την οδήγησή σας όταν αντιμετωπίζετε ψευδείς κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι η διαθεσιμότητα των αξεσουάρ είναι άμεση, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε το website της Toyota Ελλάς και συγκεκριμένα τη σελίδα των προσφορών ή να επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες.