Myavis.gr: Βρείτε online το επόμενο αυτοκίνητό σας εύκολα και οικονομικά!


Πάρε τώρα την καλύτερη προσφορά leasing καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσα από τη μεγάλη γκάμα του myavis.gr. Περισσότερα από 100 Deals σας περιμένουν.

  • 15/12/2020

Η αγορά ενός αυτοκινήτου, είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, ιδίως τώρα που τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς στην αυτοκίνηση. Πολλά νέα μοντέλα, ηλεκτροκίνηση, νέα φορολογικά δεδομένα. Ποιο να επιλέξεις, πόσο να το κρατήσεις ώστε να μην χάσει την αξία του; Να το αγοράσεις ή συμφέρει το leasing; Αυτά και τόσα άλλα ερωτήματα που φαντάζουν βουνό…

Για όλα τα παραπάνω η Avis έχει τη λύση μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προσφορών και υπηρεσιών leasing που μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο εξατομικευμένη απαίτηση σε όποιον αναζητά ένα αυτοκίνητο, καινούργιο ή μεταχειρισμένο, προσφέροντας τη δυνατότητα να το «σχεδιάσει» σύμφωνα με τις πραγματικές του ανάγκες.

Ιδίως τώρα στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε που όλοι μας ψάχνουμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση!

Συμφέρει το leasing;

Και γιατί κάποιος να επιλέξει την υπηρεσία leasing; Η απάντηση είναι απλή, καθώς η μακροχρόνια μίσθωση προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη του αυτοκινήτου να επιλέξει ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, αφήνοντας την ιδιοκτησία και τα κόστη που συνεπάγονται (τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια αυτοκινήτου, κόστος σέρβις, κ.α.), να επιβαρύνουν τυπικά την εταιρεία εκμίσθωσης. Σημειώνεται πώς το leasing έχει διάρκεια για το χρονικό διάστημα που επιλέγει ο πελάτης (από 2 έως 5 έτη) και με την λήξη του προσφέρονται δύο επιλογές: να επιστρέψει το όχημα ή να το εξαγοράσει σε μια προσυμφωνημένη τιμή!

Γιατί leasing;

Όλες οι απαντήσεις για το leasing και γενικότερα για τη μακροχρόνια μίσθωση ενός αυτοκινήτου, προσφέρονται στο myavis.gr, το site που σχεδίασε η Avis, προσφέροντας μέσα από ένα φιλικό για τον χρήστη κανάλι επικοινωνίας την ιδανική λύση για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Στο myavis.gr μπορείτε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς

Περισσότερα από 100 Top Deals προσφέρει η Avis μέσα από το myavis.gr, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει εκείνο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του.

Μέσα από την ειδική πλατφόρμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο με συγκεκριμένο τύπο καυσίμου (με κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου ή αερίου), εάν προτιμάτε αυτόματο κιβώτιο, έξτρα εξοπλισμό, κ.α., όπως και την προκαταβολή που επιθυμείτε να δώσετε μαζί με τη διάρκεια μίσθωσης, ώστε να το προσαρμόσετε ακριβώς στα μέτρα σας.

Παρακολούθησε την εξέλιξη του αιτήματος on line μέσα από το myavis.gr

Μια ακόμη πρωτοπορία του myavis.gr, είναι η υπηρεσία «Track Your Car», όπου στον ενδιαφερόμενο παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης του αιτήματός του, η επικοινωνία με πωλητή της Avis, η ηλεκτρονική κατάθεση όλων των απαραίτητων εγγράφων από τον υπολογιστή του σπιτιού ή του γραφείου του, αποφεύγοντας χρονοβόρες διαδικασίες. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μπορεί να παρακολουθεί την πορεία του νέου του αυτοκινήτου του και το πότε θα γίνει η παραλαβή.

Μακροχρόνια μίσθωση οικονομικά, ευέλικτα και αξιόπιστα

Το myavis.gr έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει λύσεις στις απαιτήσεις και ανάγκες για σύγχρονες και πιο ευέλικτες οικονομικές λύσεις leasing αυτοκινήτου μέσα από πλήθος προσφορών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων: οικονομικές προσφορές για καινούργια αυτοκίνητα πόλης, πολυτελή οχήματα νέας γενιάς, ακόμη και οικονομικές λύσεις όπως η μίσθωση ενός μεταχειρισμένου.

Leasing ή αγορά αυτοκινήτου;

Και εάν ακόμη έχετε τους ενδοιασμούς σας για ένα νέο αυτοκίνητο με Avis Leasing, στο myavis.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες γιατί συμφέρει το leasing καθώς και ποια είναι τα προνόμια του.

Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας ή εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σας, με τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε αλλά και το κόστος που σας εξυπηρετεί.

Αναζητήστε τα τελευταία μοντέλα της ελληνικής αγοράς μέσα από την ενότητα Top Deals και πάρτε την πλέον ανταγωνιστική προσφορά μίσθωσης.

Τώρα μπορείς να μισθώσεις και ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με Avis Leasing

Για όλους εκείνους που αναζητούν νέες, ευέλικτες και πιο οικονομικές λύσεις leasing η Avis προσφέρει την εναλλακτική δυνατότητα μίσθωσης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσα από την πλατφόρμα myavis.gr. Θα βρείτε προσφορές leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Μισθώνοντας ένα μεταχειρισμένο από την Avis, ο πελάτης διατηρεί όλα τα προνόμια του leasing, όπως σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, δωρεάν ασφάλεια, service και τέλη κυκλοφορίας, επιλέγοντας το κατάλληλο μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων μοντέλων αλλά και την διάρκεια της μίσθωσης: για 24 ή 36 μήνες.

Για ακόμη μια φορά η Avis πρωτοπορεί προσφέροντας μέσω ευέλικτων προγραμμάτων leasing τη δυνατότητα μίσθωσης ενός καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες και δυνατότητες του χρήστη.