Νέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE: Για καθαρό κινητήρα και περισσότερα χιλιόμετρα!


H νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια BP Super Unleaded 98 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE, είναι διαθέσιμη στα πρατήρια της BP και προσφέρει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση.

  • 13/11/2020

Η BP μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στον οδηγό, ανταποκρινόμενη πλήρως στην ανάγκη για μεγαλύτερη οικονομία, φιλικότητα στο περιβάλλον και προστασία στον κινητήρα.

Πλέον, η γκάμα των καυσίμων της BP γίνεται ακόμα καλύτερη καθώς η νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές των οδηγών, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες βενζίνες, δηλαδή την BP Unleaded 95 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE και τη BP Ultimate Unleaded 100 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE.

Τι είναι η τεχνολογία ACTIVE και ποια τα πλεονεκτήματά της στα καύσιμα της ΒΡ

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ACTIVE  που ενσωματώνεται σε όλα τα καύσιμα της ΒΡ, διαθέτει εκατομμύρια ενεργά μόρια που διασπούν τη βρωμιά, με δύο έξυπνους τρόπους:

1. Προσκολλώνται στα κατάλοιπα, απομακρύνοντάς τα από κρίσιμα μέρη του κινητήρα του αυτοκινήτου.

2. Καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

Η γκάμα των καυσίμων της BP γίνεται ακόμα καλύτερη καθώς η νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές των οδηγών.
Η γκάμα των καυσίμων της BP γίνεται ακόμα καλύτερη καθώς η νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές των οδηγών.

Τώρα η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, η νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια, προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις και με συνεχή χρήση:

  • βοηθά τον κινητήρα να λειτουργεί σαν καινούριος
  • βοηθά στη μείωση της πιθανότητας το αυτοκίνητό σας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος
  • μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*

Η BP  επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Σε όποια διαδρομή και αν επιλέξουν, η ΒΡ θα είναι δίπλα τους με νέα, πρωτοποριακά καύσιμα.

Με το αυτοκίνητό μας όλοι ζούμε πολλά..  τώρα έχουμε την επιλογή να του το ανταποδώσουμε με τη νέα ΒΡ Super Unleaded 98 οκτανίων.

Μάθετε περισσότερα στο www.bpfuels.gr

*  Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.