Νέα Ford Mustang Mach-E: Διαθέσιμη με πακέτο προσφορών που δεν έχεις φαντασθεί!


Το Αμερικάνικο SUV τώρα προσφέρεται με χαμηλό μηναίο μίσθωμα και επιτόκιο, δωρεάν σέρβις και επέκταση εγγυήσεων.

  • 9/3/2023

Η νέα Mustang Mach-E διατίθεται με πολλά προνόμια, κάνοντας την απόκτησή της ακόμη πιο συμφέρουσα. Πιο συγκεκριμένα, για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων προσφέρεται:

  • Σε επιχειρήσεις με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease 529€ 
  • Σε ιδιώτες με ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%), όπως και σέρβις, επέκταση εγγύησης, επισκευές λόγω φθοράς και οδική βοήθεια για 8 χρόνια /160.000 χλμ (ό,τι επέλθει πρώτο).

Πρόκειται για ένα αξιόλογο πακέτο προσφορών προκειμένου να αποκτήσει κανείς ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό SUV με επιδόσεις supercar: Η Mustang Mach-E μπορεί να προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 km/h σε μόλις 3,8 sec, μέγιστη αυτονομία έως 600 km, ενώ σε ταχυφορτιστή μπορεί να ανακτήσει 117 km αυτονομίας σε μόλις 10 min.

Αναλυτικά τα βασικά χαρακτηριστικά της Mustang Mach-E που κάνουν τη διαφορά:

Οριστικό τέλος στο άγχος αυτονομίας

Η νέα Mustang Mach-E έρχεται να βάλει οριστικό τέλος στο άγχος αυτονομίας, μιας και η προηγμένη τεχνολογία της μπαταρίας επιτρέπει την κάλυψη μιας απόστασης συνολικού μήκους έως και 600 km (WLTP) με μια πλήρη φόρτιση. Θέλοντας να προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για όλες τις απαιτήσεις, η νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις standard-range (μπαταρία ιόντων λιθίου 75,7 kWh) και extended-range (μπαταρία ιόντων λιθίου 98,8 kWh).

Το Intelligent Range

Το σύστημα Intelligent Range, αξιοποιώντας τη συνδεσιμότητα μέσω cloud σε πραγματικό χρόνο (live), έχει την δυνατότητα να υπολογίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία του οχήματος ανά πάσα στιγμή. αναγνωρίζοντας τόσο τον τρόπο οδήγησης του κάθε χρήστη όσο επίσης λαμβάνοντας υπόψιν διαφόρους παράγοντες που επηρεάζουν την ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος όπως την πρόβλεψη της εξωτερικής θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, την υψομετρική διαφορά του προορισμού που έχει οριστεί στο σύστημα πλοήγησης, καθώς επίσης την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο αξιοποιώντας μάλιστα ακόμα και δεδομένα από άλλα ηλεκτρικά οχήματα της Ford που προπορεύονται στο δρόμο. Το σύστημα συνεπώς, λαμβάνοντας δεδομένα από το περιβάλλον έχει την δυνατότητα να προβλέπει με ακρίβεια την κατανάλωση ενέργειας και την αυτονομία του οχήματος κρατώντας ενήμερο κάθε φορά τον οδηγό. Εάν η αυτονομία μεταβληθεί σημαντικά από κάποιους παράγοντας, σχετική ειδοποίηση επισημαίνει στον οδηγό τη νέα τιμή της αυτονομίας, ενημερώνοντας τον αντίστοιχα για την αιτία της αλλαγής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

H νέα Mustang Mach-E προσφέρει ένα πλούσιο και ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό στους πελάτες, σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις, την καλύτερη σχέσης αξίας/τιμής στην κατηγορία του. Ανάμεσα στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης με τα οποία εξοπλίζεται η νέα Mustang Mach-E υποστηρίζοντας οδηγό και επιβάτες ξεχωρίζουν τα Adaptive Cruise Control (ACC), Speed Sign Recognition, Lane-Keeping System, Intelligent Speed Limiter, Local Hazard Information, 360ο κάμερα, Road Edge Detection, Pre-Collision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection, Post-Collision Braking, Evasive Steering Assist και Wrong Way Alert.

Για πλήρη ξεγνοιασιά και ευκολία κατά την οδήγηση, η νέα Mustang Mach-E υποστηρίζεται μέσω της εφαρμογής FordPass από ένα κορυφαίο οικοσύστημα που προσφέρει ομαλή πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης.

Οδήγηση με ένα πεντάλ- Οne Pedal Drive

Άλλη μία νέα τεχνολογία που προσφέρει επίσης η νέα Ford Mach-E είναι η δυνατότητα οδήγησης με ένα πεντάλ βοηθώντας έτσι στην ανάκτηση περισσότερης κινητικής ενέργειας προς την μπαταρία, για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και οικονομία. Σε αυτή την περίπτωση, η επιτάχυνση & η επιβράδυνση ελέγχονται πιέζοντας ή αφήνοντας το πεντάλ του γκαζιού αντίστοιχα. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση το πεντάλ του φρένου παραμένει ενεργό για περιπτώσεις όπου απαιτείται μεγαλύτερη ισχύ πέδησης. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι ότι κάνει την οδήγηση περισσότερο ξεκούραστη καθώς ο οδηγός δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί συχνά το φρένο, ανατροφοδοτώντας κατά την οδήγηση συνεχώς την μπαταρία με ενέργεια. Ο τρόπος που ανταποκρίνεται η ανάκτηση της ενέργειας κάθε φορά επηρεάζεται από την λειτουργεία οδήγησης/Drive modes που έχουμε κάθε φορά επιλέξει. Για παράδειγμα στην επιλογή οδήγησης ‘Untamed’ η επιβράδυνση του οχήματος είναι πιο έντονη με την ηλεκτρική ενέργεια που ανακτάται να είναι περισσότερη. Η νέα λειτουργία είναι ιδανική για περιπτώσεις όπως η πυκνή κίνηση στους δρόμους ενώ το σύστημα επιτρέπει στον οδηγό να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, ακόμα και σε κλίση, χρησιμοποιώντας μόνο το ένα πεντάλ

Χρήση Κινητού Τηλεφώνου ως κλειδί- Phone As A Key (PaaK):

Η πρόσβαση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου γίνεται εύκολα και αβίαστα με την υιοθέτηση της τεχνολογίας “Phone As A Key” (PaaK), που κάνει το ντεμπούτο της στη γκάμα Ford με τη νέα Ford Mach-E. Με τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth, το όχημα μπορεί να ανιχνεύει τα smartphone των ιδιοκτητών καθώς πλησιάζουν το όχημα ξεκλειδώνοντας τις πόρτες της Ford Mach-E και επιτρέποντας την εκκίνηση χωρίς να χρειαστεί να βγάλουν το τηλέφωνό τους από την τσέπη ή να χρησιμοποιήσουν το κλειδί. Σε περίπτωση πλήρους αποφόρτισης ή απώλειας του κινητού τηλεφώνου, οι ιδιοκτήτες της Ford Mach-E μπορούν να εισάγουν ενναλακτικά έναν κωδικό ασφαλείας στο κρυφό πληκτρολόγιο αφής που βρίσκεται στην μεσαία κολόνα του οχήματος, καθώς και έναν ξεχωριστό επταψήφιο κωδικό στην κεντρική οθόνη αφής στο εσωτερικό για την εκκίνηση του αυτοκινήτου.

Εκδόσεις για όλες τις ανάγκες

Η νέα Mustang Mach-E προσφέρεται σε πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες εκδόσεις (AWD), με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες. H πρώτη από αυτές εφοδιάζεται με μπαταρία 75,7 kWh και η δεύτερη με αντίστοιχη 98,8 kWh. H έκδοση της Mustang Mach-E με κίνηση στους πίσω τροχούς και την standard range μπαταρία αποδίδει ισχύ 269 ίππων και μέιστη ροπή 430 Nm, με την αντίστοιχη εκδοχή του μοντέλου με την extended range μπαταρία να αποδίδει 294 ίππους. Οι τετρακίνητες εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E αποδίδουν 269 και 351 ίππους, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δυο περιπτώσεις στα 580 Nm. Στην κορυφή των εκδόσεων βρίσκεται η τετρακίνητη έκδοση GT με 487 ίππους και 860 Nm ροπής.

Ενημέρωση και ψυχαγωγία SYNC 4A

Επικοινωνία και ψυχαγωγία με σύνδεση μέσω cloud με οθόνη αφής 15,5 ιντσών, ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (over-the-air updates), αναγνώριση φωνής συνομιλίας, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay & Android Auto και απομακρυσμένη διαχείριση φόρτισης οχήματος. Επιπλέον, η προηγμένη πλοήγηση σχεδιάζει έξυπνα στάσεις φόρτισης σε ταξίδια μεγαλύτερης διάρκειας. Το Sync4 προσφέρει επίσης την δυνατότητα της συνεχούς ενημέρωσης του οδηγού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, συμβουλεύοντάς τον πού και πότε να φορτίσει, αλλά και ενημερώνοντάς τον σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα σταθμού φόρτισης, καθώς και για το σχετικό κόστος αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του για την αυτονομία του αυτοκινήτου.

Κορυφαία συνδεσιμότητα- Ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (over-the-air updates)

Το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect μετατρέπει την νέα Mustang Mach-E σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συσκευών. Το σύστημα επιτρέπει τον έλεγχο λειτουργιών άνεσης μέσω του FordPass mobile app, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο εντοπισμός του οχήματος και η κατάσταση του οχήματος, η οποία ελέγχει την αυτονομία του οχήματος, την κατάσταση του συναγερμού και άλλα ενώ παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου κλειδώματος/ξεκλειδώματος των θυρών.

Με την εφαρμογή FordPass έχετε τα πάντα στα χέρια σας

Για πλήρη ξεγνοιασιά και ευκολία κατά την οδήγηση, η νέα Mustang Mach-E υποστηρίζεται μέσω της εφαρμογής FordPass από ένα κορυφαίο οικοσύστημα που προσφέρει ομαλή πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης. Το διασυνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου μπορεί να εντοπίζει τα σημεία που βρίσκονται οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού παροτρύνοντας τους οδηγούς της νέας Mustang Mach-E να φορτίσουν στα πιο βολικά για αυτούς σημεία, ώστε να μην ανησυχούν για το υπόλοιπο της αυτονομίας. Η συνεισφορά της προηγμένης εφαρμογής FordPass επιτρέπει σε κάθε οδηγό να έχει κυριολεκτικά στα… χέρια του τη νέα Mustang Mach-E ελέγχοντας μέσω του κινητού του τηλεφώνου εύκολα και γρήγορα από απόσταση μια σειρά παραμέτρων του οχήματος – όπως είναι για παράδειγμα η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Την ίδια στιγμή, με το Intelligent Range το άγχος της αυτονομίας αποτελεί παρελθόν, καθώς το σύστημα υπολογίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία με βάση το στυλ οδήγησης και την πρόγνωση του καιρού. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σύστημα είναι σε θέση να αξιοποιήσει ακόμα και τη συνδεσιμότητα μέσω cloud για να προβλέψει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στη συνέχεια του ταξιδιού.

Ικανή να μεταφέρει οτιδήποτε

Η Mustang Mach-E δεν σταματά να βελτιώνεται και να εξελίσσεται. Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με μπαταρία εκτεταμένης αυτονομίας (πλην της GT), διαθέτει πλέον αυξημένη στα 1.500 κιλά ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα, επίδοση που είναι αρκετή για να μπορούν οι πελάτες να ρυμουλκήσουν ένα συμβατικό πολυεστερικό σκάφος. Επιπλέον, η Mustang Mach-E μπορεί να μεταφέρει στην οροφή της αντικείμενα για όλες σας τις αποδράσεις, όπως καγιάκ, ποδήλατα, εξοπλισμό σκι και μπαγκαζιέρες, με βάρος έως και 75 κιλά. Συγκριτικά με ένα αεροπορικό ταξίδι, αυτό το όριο των 75 κιλών σας επιτρέπει άνετα να μεταφέρετε έως και τρεις βαλίτσες, χωρίς επιπλέον χρέωση.