Νέο Michelin e.Primacy: Φιλικό στο περιβάλλον και με επιδόσεις που διαρκούν!


Η Michelin πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, παρουσιάζοντας ένα κορυφαίο τεχνολογικά ελαστικό που μπορεί να αναδείξει τον οικολογικό χαρακτήρα των σύγχρονων αυτοκινήτων, προσφέροντας ασφάλεια και οικονομία.

  • 7/4/2021

Η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος είναι η κυρίαρχη τάση της εποχής και όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οδηγοί που επιλέγουν αυτοκίνητα χαμηλών ρύπων και ηλεκτρικά οχήματα με μηδενικές εκπομπές CO2.

Προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ελαστικών έχουν ήδη προχωρήσει στην παραγωγή μιας νέας γενιάς προϊόντων που μπορούν να επιτύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό η Michelin παρουσιάζει το νέο ελαστικό e.Primacy που χάρη στην υψηλή τεχνολογία και τις καινοτομίες που ενσωματώνει είναι πολύ φιλικό στο περιβάλλον και προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά σε ότι αφορά το κράτημα και την ασφάλεια.

Το νέο green ελαστικό της Michelin έχει σχεδιαστεί με βάση την ανάλυση του κύκλου ζωής ώστε να είναι αποτελεσματικό μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, ενώ διαθέτει τη χαμηλότερη αντίσταση κύλισης στην κατηγορία του, ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση καυσίμων, μειωμένες εκπομπές ρύπων και ιδιαίτερα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μεγαλύτερη αυτονομία.

Στα γνώριμα υψηλά κατασκευαστικά στάνταρς η δημιουργία του νέου ελαστικού της Michelin. Το e.Primacy είναι κατάλληλο για τα νέας γενιάς οικολογικά αυτοκίνητα, καθώς προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση και ασφάλεια.
Στα γνώριμα υψηλά κατασκευαστικά στάνταρς η δημιουργία του νέου ελαστικού της Michelin. Το e.Primacy είναι κατάλληλο για τα νέας γενιάς οικολογικά αυτοκίνητα, καθώς προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση και ασφάλεια.

Στα πλεονεκτήματα του νέου ελαστικού της Michelin εντάσσεται και η υψηλή βαθμολογία που έχει σημειώσει, έχοντας αξιολογηθεί με "A" στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα και με "Β" στο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα!

Είναι μια ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία, καθώς λιγότερο από το 1% των ελαστικών ανταγωνιστικών εταιρειών έχει πετύχει, γεγονός που το  καθιστά ως ένα από τα καλύτερα ελαστικά στην αγορά.

Το Michelin  e.Primacy προσφέρει κορυφαία αντίσταση κύλισης 

Πολλαπλά είναι τα οφέλη των ελαστικών με χαμηλή αντίσταση κύλισης στους οδηγούς, όπως το e.Primacy που εξασφαλίζει:

  • Μείωση στην κατανάλωση καυσίμου έως και 0,21 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα για τα οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, που ισοδυναμεί σε περίπου €80 κατά τη διάρκεια ζωής μίας τετράδας ελαστικών.
  • Περιβαλλοντικό όφελος που ισοδυναμεί με μείωση των εκπομπών CO2 κατά 174 κιλά στη διάρκεια ζωής των ελαστικών με βάση δοκιμή που έγινε σε όχημα για περισσότερα από 1.600 χλμ.
  • Αύξηση αυτονομίας στα ηλεκτρικά οχήματα έως και 7%.

Οικολογικός χαρακτήρας, μεγάλη διάρκεια ζωής

Το νέο ελαστικό e.Primacy της Michelin ενσωματώνει την τεχνολογία MaxΤouch Construction, που βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης κι επιβράδυνσης, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με αποτέλεσμα ακόμη και μετά από 30.000 χλμ., να βρίσκεται πάνω από το όριο του ευρωπαϊκού κανονισμού R117 για τις επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα σε καινούρια ελαστικά!

Το e.Primacy που έχει σχεδιασθεί για να ενθαρρύνει τη μετάβαση στην κινητικότητα χαμηλών εκπομπών με τη χρήση  ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, κατασκευάζεται στην Ευρώπη και προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ είναι διαθέσιμο σε 56 διαστάσεις, από 15 έως 20 ίντσες και για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων.

Συμπερασματικά, το νέο Michelin e.Primacy είναι ένα «βιώσιμο» ελαστικό που προσφέρει οικονομία στα καύσιμα, υψηλά επίπεδα ασφάλειας, πρόσφυσης και αντοχής, σύμφωνα με τα κατασκευαστικά στάνταρς των ελαστικών Michelin και ξεκάθαρα η ιδανική επιλογή για εκείνους τους οδηγούς που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Και σούπερ διαγωνισμός!

Αξιοποιήστε την προσφορά που ισχύει για τον Απρίλιο, καθώς με την αγορά μια τετράδας ελαστικών ePrimacy κερδίζετε δωροεπιταγή από το Πλαίσιο αξίας 30 ευρώ (για ελαστικά διαστάσεων 14-17 ίντσες) ή 60 ευρώ (για ελαστικά διαστάσεων 18 ίντσες) και ταυτόχρονα μπορείτε να μπείτε στην εβδομαδιαία κλήρωση για να κερδίσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο NILOX DOC X7. 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή: ΕΔΩ