Ανανέωση για το Renault Captur


Έπειτα από την ανανέωση του Clio, η Renault προχώρησε και στο φρεσκάρισμα του Captur, του compact crossover που βασίζεται φυσικά στο πάτωμα του supermini της.

  • 13/7/2016

Εκτός από τις μικρές σχεδιαστικές αλλαγές, το νέο Captur διαθέτει νέες εκδόσεις και εξοπλισμό. Οι πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησαν ήδη με τη βασική τιμή να έχει οριστεί στα £14.575.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Η νέα ειδική έκδοση εξοπλισμού «Iconic Nav» διατίθεται σε λευκό χρώμα «Arctic White», ενώ διαθέσιμη είναι και σε μαύρο «Diamond Black». Στην τελευταία περίπτωση η διχρωμία του αμαξώματος είναι με μπλε ράγες οροφής και καπάκια για τους εξωτερικούς καθρέπτες. Λεπτομέρειες υπάρχουν σε στα πλαϊνά του αμαξώματος ενώ και οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών διαθέτουν μπλε καπάκι στο κέντρο.

Στο εσωτερικό τα ημιδερμάτινα καθίσματα με τις μπλε ραφές αποτελούν highlight και την εικόνα συμπληρώνει το νέο πακέτο επενδύσεων επίσης σε μπλε χρώμα. Ειδικό είναι και το νέο traction control της συγκεκριμένης έκδοσης που η εταιρία ονομάζει «Grip Xtend». Νέο είναι και το σύστημα infotainment «R-Link Evolution» το οποίο διαθέτει σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

Η έκδοση 1.2 TCe με τον κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 120 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, διατίθεται από την έκδοση εξοπλισμού Dynamique και πάνω. Η έκδοση Captur Dynamique Nav και Dynamique S Nav διατίθενται πλέον και με κόκκινο αμάξωμα «Flame Red» το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με «Diamond Black» οροφή. Αντίστοιχα στο εσωτερικό η συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζεται και με κόκκινες λεπτομέρειες τόσο σε ταμπλό όσο και στην κεντρική κονσόλα. Η γκάμα τον κινητήρων περιλαμβάνει δύο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου.