Chevrolet Adra: Από την Ινδία με αγάπη


Η Chevrolet μπαίνει στο δρόμο των μικρών Crossover με ένα πρωτότυπο σχεδιασμένο στο Μπανγκαλόρ.

  • 11/2/2014

Το μικρό Crossover δείχνει να είναι η τάση του μέλλοντος στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά αυτοκινήτου της Ινδίας: με τις αρετές ενός μικρού SUV και απόσταση από το έδαφος -δίχως τετρακίνηση, ωστόσο- έχει την ικανότητα να κινηθεί σε λίγο πιο δύσβατο δρόμο, οι συμπαγείς του διαστάσεις το κάνουν ευέλικτο στις μεγαλουπόλεις, και τέλος η σχεδιαστική του φιλοσοφία έχει κεντρικό στόχο τη μέγιστη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Νέο Δελχί είναι γεμάτη από μικρά Crossover που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στις ασιατικές αγορές τα προσεχή χρόνια και η Chevrolet δεν έλειψε από εδώ. Ανέθεσε το σχεδιασμό και την κατασκευή του Adra στο παράρτημα της General Motors Ινδίας και το μικρό πρωτότυπο προέκυψε αποκλειστικά από τους εργαζόμενους στο τεχνικό κέντρο του Μπανγκαλόρ.

Σύμφωνα με τη General Motors Ινδίας, το μικρό Adra «υιοθετεί τη παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα της Chevrolet, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται σε τοπικές αγοραστικές απαιτήσεις για τη νέα γενιά των Ινδών αγοραστών αυτοκινήτων». Από το Adra θα προκύψει και το τελικό εμπορικό μοντέλο που η Chevrolet θα διαθέτει στην Ινδία και σε άλλες ασιατικές αγορές στο εγγύς μέλλον.