Chevrolet Corvette Stingray Z06 2014: Αποκάλυψη (video)


Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο της κορυφαίας έκδοσης της νέας Corvette Stingray, της Z06.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  • 13/1/2014

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο της κορυφαίας έκδοσης της νέας Corvette Stingray, της Z06.

Η νέα Chevrolet Corvette Z06 του 2014 (ή 2015 αν θέλετε σύμφωνα με τους αμερικανούς) πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο της στην Έκθεση του Ντιτρόιτ, γνωστή και ως NAIAS 2014. Με την προσθήκη του εξαιρετικά επιθετικού bodykit, η νέα Z06 δείχνει εξαιρετικά εντυπωσιακή και δυναμική και σε βάζει αμέσως στο νόημα ότι δεν πρόκειται για την... αθώα Corvette Stingray. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα προσθέτουν δυναμισμό στο «άγριο» χαρακτήρα της νέας Z06, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το λογότυπο της έκδοσης στο τιμόνι και το αυτόματο κιβώτιο με τα paddles για τις αλλαγές των σχέσεων πίσω από το τιμόνι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η απόδοσή της θα αγγίζει τους 620 ίππους (462 kW) και τα 880 Nm μέγιστης ροπής. Kάτω από το καπό του supercar θα υπάρρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος LT4 V8.

Αυτές τις μέρες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη Chevrolet Corvette Z06 από το North American International Auto Show στο Detroit.



Η παρουσίαση από το Detroit