Δείτε την πρώτη teaser εικόνα του νέου Hyundai Santa Fe


Η 4η γενιά του μεγάλου, για την Ευρώπη, SUV της Hyundai θα παρουσιαστεί πριν από το τέλος της χρονιάς που διανύουμε.

  • 26/1/2018

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έτσι οι δοκιμές του στους δρόμους ανά τον κόσμο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η κορεάτικη εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του. Πρόκειται για το προφίλ του που αποκαλύπτει ένα αμάξωμα με αρκετά έντονο ανάγλυφο, τονισμένους θόλους τροχών και σχεδόν παράλληλη με το έδαφος οροφή, η οποία καταλήγει σε μια μικρή αεροτομή.

Παράλληλα από κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται η εξαγωνική του μάσκα, αλλά και οι χαμηλά τοποθετημένοι προβολείς. Οι οποίοι όπως και στο Kona έτσι και εδώ συνδυάζονται με στενά φώτα ημέρας. Το προφίλ θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο στην 7θέσια έκδοση Grand Santa Fe, με το πιο μακρύ μεταξόνιο.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον τετρακύλινδρο βενζίνης του ομίλου Hyundai που στο Stinger αποδίδει 255 PS. Οι κινητήρες πετρελαίου θα είναι οι 2.0 και 2.2 CRDI, με τον τελευταίο να αποδίδει και πάλι 200 PS. Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση και τα κιβώτια θα είναι ένα μηχανικό με 6 σχέσεις και ένα αυτόματο με 7.