Επίσημα το ευρωπαϊκό Honda CR-V Hybrid


Το αξιόλογο CR-V που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τον επόμενο μήνα θα εμπλουτιστεί από το νέο έτος με την υβριδική έκδοση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 27/9/2018

Για την οποία είχαμε γράψει στο σχετικό μας άρθρο και για το πως λειτουργεί σε γενικές γραμμές το σύστημα Honda Hybrid Performance που βασίζεται στην διάταξη Multi-Mode Drive (i-MMD) που είχαμε δει για πρώτη φορά στο Accord που κυκλοφορεί στην αμερικανική και φυσικά ιαπωνική μεταξύ άλλων αγορά. Το σύστημα αυτό συνδυάζει έναν δίλιτρο ατμοσφαιρικό i-VTEC που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson με δύο ηλεκτροκινητήρες και μία πρωτότυπη μετάδοση ισχύος.

Περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας θα έχουμε να πούμε τέλη Νοεμβρίου όπου το Car&Driver θα βρεθεί στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση του μοντέλου στην Ισπανία. Έως τότε η Honda έδωσε επίσημα δύο φωτογραφίες του υβριδικού CR-V που αποδίδει 184 PS και 315 Nm. Στο κύκλο WLTP η εκπομπή CO2 είναι στα 120 g/km όταν η κατανάλωση είναι στα 5,3 lt/100 km. Για την τετρακίνητη έκδοση οι παραπάνω μετρήσεις είναι αντίστοιχα στα 126 g CO2/km και στα 5,5 lt/100 km.