Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το Mitsubishi Concept AR


Στην Έκθεση Αυτοκινήτου / Μοτοσυκλέτας των Βρυξελλών.

  • 19/1/2014

Το Mitsubishi Concept AR αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό μείγμα σχεδίασης και τεχνολογιών - αρχιτεκτονική SUV / MPV, ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης BSG - που θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες από τους επισκέπτες της 92ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου / Μοτοσυκλέτας των Βρυξελλών, η οποία φιλοξενείται από τις 16 έως και τις 26 Ιανουαρίου στο Brussels Expo.

Το Concept AR αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην 43η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο προαναγγέλλοντας την επόμενη γενιά συμπαγούς MPV και συνδυάζει το σπορτίφ χαρακτήρα ενός SUV με την ευρυχωρία ενός MPV.

Χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ, ήπιο υβριδικό σύστημα Belt Start Generator που περιλαμβάνει έναν μειωμένου κυβισμού 3-κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο MIVEC κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.100 κ.εκ., τον ηλεκτροκινητήρα του BSG, την μπαταρία ιόντων λιθίου 48V και έναν αερόψυκτο μετασχηματιστή DC-DC.

Πέρα από το στιβαρό, σπορτίφ στυλ και το ευέλικτο σύστημα καθισμάτων του, το Concept AR υιοθετεί πλείστες προηγμένες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας της Mitsubishi Motors που βασίζονται σε συστήματα πληροφορικής επόμενης γενιάς.

Μεταξύ αυτών είναι ένα σύστημα ανίχνευσης κινδύνου το οποίο ενεργοποιεί τις αντίστοιχες λειτουργίες ασφάλειας και ένα σύστημα έγκαιρης ανίχνευσης βλάβης / δυσλειτουργίας που προειδοποιεί τον οδηγό για τις απαιτούμενες επισκευές ή άλλες εργασίες συντήρησης.