Ferrari F12 TRS 2014: Μοναδική και απίστευτη!!! (video)


Η one-off Ferrari F12 TRS απλά άφησε τους πάντες στο Goodwood με το... στόμα ανοιχτό!!!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΟΝΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  • 8/7/2014

Το φεστιβάλ του Goodwood κάθε χρόνο μας αποδεικνύει ότι εκεί έξω υπάρχει ένας άλλος... πλανήτης. Ένας υπέροχος και άκρως φαντασμαγορικός κόσμος που πολύ απλά λατρεύει με όλο του το «είναι» τις ξεχωριστές και όχι μόνο δημιουργίες σε τέσσερις ή και δύο τροχούς (το Goodwood είναι ένας ακόμα λόγος να πιστεύουμε ότι οι λάτρεις των αυτοκινήτων γεννήθηκαν σε... λάθος χώρα).  

Ακόμα και σε αυτό το φεστιβάλ ταχύτητας, υπάρχουν πάντοτε μοναδικές δημιουργίες οι οποίες μπορούν να κλέψουν την παράσταση. Μία από αυτές είναι η τελευταία δημιουργία της «Ferrari Special Projects». Ο λόγος για την άκρως εντυπωσιακή και πανέμορφη από κάθε άποψη Ferrari F12 TRS. Ήταν ένα αυτοκίνητο που κατάφερε να εντυπωσιάσει και να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό στο «Goodwood Festival of Speed» του 2014.  

Το μοναδικό στην κυριολεξία δημιούργημα της ιταλικής φίρμας έκοβε την ανάσα των παρευρισκομένων στο πέρασμα του και φυσικά βασίζεται στην F12 Berlinetta, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για «open-top» δημιουργία. Οι τροποποιήσεις βεβαίως στο αμάξωμα είναι πάρα πολλές και παρότι η F12 Berlinetta είναι άκρως εντυπωσιακή, η F12 TRS την κάνει να δείχνει σχετικά... κοινότυπη κατά την προσωπική μας άποψη κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο!

Σύμφωνα με τις όσες πληροφορίες διέρρευσαν για την F12 TRS ο νέος της ιδιοκτήτης πλήρωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια δολάρια για να την αποκτήσει (αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για περίπου 3,3 εκατομμύρια ευρώ). Το «one-off» μοντέλο λέγεται ότι διατηρεί το ίδιο μηχανικό σύνολο με την F12 Berlinetta. Κάτω από το καπό λοιπόν υπάρχει ο V12 των 6,2 λίτρων που αποδίδει 740 PS.

Στο video μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την άκρως εντυπωσιακή δημιουργία της «Ferrari Special Projects».