Fiat 500 Couture


Tο επόμενο βήμα της αποκλειστικής εξατομίκευσης!

  • 8/10/2014

Το Fiat 500 βρίσκεται στο προσκήνιο για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά παρουσιάζοντας το "500 Couture", το επόμενο βήμα της αποκλειστικής εξατομίκευσης, χαρακτηριστικό παράδειγμα της οποίας είναι το "500 Ron Arad Edition" που βρίσκεται στην Έκθεση του Παρισιού.

Ξεχωρίζοντας για την ιδιαίτερη ιταλική παραδοσιακή τεχνική του, το αμάξωμα είναι σχεδιασμένο να μοιάζει σαν «ραμμένο» ρούχο πάνω στο αυτοκίνητο, καθιστώντας το μοναδικό.

Τα "500 Comics", "500 Camouflage" και "500 Jeans", είναι τρεις διαφορετικές εκδόσεις του "500 Couture" που βρίσκονται στο Παρίσι, εμπνευσμένες από τον κόσμο της μόδας.

Το "500 Ron Arad Edition", μία ξεχωριστή συνάντηση του εμβληματικού αυτοκινήτου με το διάσημο σχεδιαστή, εφοδιάζεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως η γυάλινη οροφή, λεπτομέρειες χρωμίου, μαύρο εσωτερικό, μαύρα καθίσματα Poltrona Frau, οθόνη 7" TFT, Blue&Me, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, αυτόματο κλιματισμό, φώτα ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 16", μαύρο μεταλλικό χρώμα με λευκούς καλύμματα στους καθρέφτες και το θρυλικό σήμα "500" στα πλάγια.