Ford Ranger Raptor: Ήρθε στην Ελλάδα τo απόλυτο pick-up (video)


Το σκληροτράχηλο νέο Ford Ranger Raptor κατασκευάστηκε σε στενή συνεργασία με την Ford Performance με στόχο να ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες οδηγικές προκλήσεις και καταστάσεις.

  • 8/2/2019

Το Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Σχεδιασμένο για τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες και καταστάσεις, το νέο Ranger Raptor αποτελεί σύμφωνα με τη Ford το «απόλυτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης» και συγχρόνως τον φορέα κορυφαίων για την κατηγορία τεχνολογιών που εξασφαλίζουν επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου σε συνδυασμό με δυνατότητες κίνησης εκεί όπου η άσφαλτος δίνει τη θέση της στο χώμα, τη λάσπη ή το χιόνι.

Τo αγωνιστικό DNA της Ford Performance, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στην εξέλιξη του Ford Ranger Raptor, κάνει αισθητή την παρουσία του στις αγωνιστικού τύπου αναρτήσεις της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping, στο πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης Terrain Management με 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja Mode) και στο πλαίσιο. Αλλά και στον πανίσχυρο bi-turbo πετρελαιοκινητήρα EcoBlue με ισχύ 213 ίππων και ροπή 500 Nm που συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford.

Δείτε για πρώτη φόρα από κοντά το μοναδικό και ανθεκτικό νέο Ford Ranger Raptor στην Car Center Καρανικόλας από την προσεχή Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και εν συνεχεία σε επιλεγμένα σημεία το δικτύου της Ford Motor Hellas.