H Novitec φάρδυνε τη McLaren 720S


Η N-Largo είναι μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εκδοχή της McLaren 720S, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 806 PS.

  • 4/12/2018

Υπάρχουν αρκετοί που βρίσκουν ακόμα και τα super cars συνηθισμένα και ψάχνουν τρόπους για να τα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά και ξεχωριστά. Έτσι λοιπόν για όσους θέλουν κάτι παραπάνω για τη στάνταρ McLaren 720S υπάρχει η πρόταση της γερμανικής εταιρείας βελτιώσεων Novitec. Η οποία ονομάζεται N-Largo, θα κατασκευαστεί μόλις 15 φορές και καταρχήν είναι πιο φαρδιά σε σχέση με την «απλή» 720S.

Έτσι λοιπόν το πλάτος της είναι κατά 6 cm μεγαλύτερο στο εμπρός άξονα και κατά 13 στον πίσω, ενώ οι προεκτάσεις είναι από ανθρακονήματα. Μάλιστα τα εμπρός φτερά είναι τελείως διαφορετικά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις πίσω προεκτάσεις, οι οποίες βιδώνονται στα αρχικά σημεία στήριξης του πλαισίου. Διαφορετικά είναι και τα μαρσπιέ, που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να κατευθύνουν το αέρα στα πίσω φρένα.

Ειδικά σχεδιασμένες για τη Novitec N-Largo McLaren 720S είναι και οι ζάντες της Αμερικάνικης Vossen, 20 in μπροστά και 21 πίσω, οι οποίες δείχνουν σαν να έχουν ένα κεντρικό μπουλόνι. Διαφορετικής σχεδίασης είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας που βελτιώνει και την αεροδυναμική, ενώ για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση η απόσταση από τα έδαφος έχει μειωθεί κατά 35 mm.

Για τον κινητήρα υπάρχουν τρία στάδια εξέλιξης, με το κορυφαίο να φτάνει τα 806 PS, 86 περισσότερους σε σχέση με την στάνταρ εκδοχή. Όσο για τις επιδόσεις το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,7 sec και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 346 km/h.