KIA Sorento 2014: Οι πρώτες εικόνες! (video)


Αυτά είναι τα πρώτα σκίτσα και το πρώτο video που έδωσε η KIA στη δημοσιότητα για το νέο της SUV.

  • ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  • 29/7/2014

Με την πλήρη αποκάλυψη να έχει αποφασιστεί να γίνει προς τα τέλη του Αυγούστου στην Κορέα, η KIA σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα που μας προϊδεάζουν για το πως θα είναι το νέο μεσαίο SUV.

Βεβαίως, όπως μπορείτε να δείτε και από τα σκίτσα δεν αποτελεί πλέον μυστήριο το πως γενικότερα θα είναι το νέο crossover. Είναι ξεκάθαρο ότι το νέο SUV εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας , όπως αυτή την έχουμε δει από τα νέα Cee’d και Rio.

Σύμφωνα με την KIA το νέο σχήμα είναι πολύ πιο δυναμικό και εντυπωσιακό με τις σχεδιαστικές γραμμές να είναι πιο ρέουσες και το γενικότερο σχήμα πιο σφηνοειδές. Στην όλη προσπάθεια μάλιστα συμμετείχαν τα σχεδιαστικά τμήματα της εταιρίας τόσο στην Κορέα, όσο και στη Γερμανία, αλλά και την Αμερική.

Η επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου θα γίνει στο Παρίσι στις 2 Οκτωβρίου του 2014 στα πλαίσια της Έκθεσης. Τα highlights συμπεριλαμβάνουν μία πιο χαμηλή γραμμή οροφής, ψηλότερους ώμους, πιο μυώδες αμάξωμα και στρογγυλευμένους ώμους στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Χαρακτηριστικά είναι και τα αρκετά «σμιλευμένα» τμήματά του.