KIA Sorento 2015: Το σχέδιο του εσωτερικού


Το κορεάτικο SUV θα έχει πλήρως αναθεωρημένο και πολύ πιο ποιοτικό θάλαμο επιβατών.

  • 6/8/2014

Μετά τα πρώτα σκίτσα του αμαξώματος της νέας, τρίτης γενιάς του Sorento -που θα αποκαλυφθεί στην Κορέα στα τέλη Αυγούστου και θα κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στις 2 Οκτωβρίου '14 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού- τώρα η KIA δημοσιοποίησε και το σκίτσο του πλήρως αναθεωρημένου εσωτερικού του νέου της SUV.

Η κορεατική φίρμα υποστηρίζει ότι θα υπάρξει ριζική αναβάθμιση της ποιότητας της καμπίνας των επιβατών (με πιο μαλακά πλαστικά και δέρμα με ραφές), σε συνδυασμό με την τοποθέτηση προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων πληροφοριών, πολυμέσων και ψυχαγωγίας (HMI - Human-Machine Interface).

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού εκπονήθηκε από τη σχεδιαστική ομάδα της ΚΙΑ στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, που υποστηρίζει ότι βρήκε την κυριότερη έμπνευσή της στα κορυφαία των ελβετικών ρολογιών!

Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη, που βρίσκεται ανάμεσα στις οριζόντιες παράλληλες γραμμές οι οποίες εκτείνονται σε όλο το ταμπλό κι έπειτα στις πόρτες, δίνοντας έμφαση στο πλάτος και την ευρυχωρία του εσωτερικού.