Lancia Ypsilon Elefantino 2014


Πρεμιέρα στη Γενεύη για το ανανεωμένο μικρό της ιταλικής μάρκας.

  • 4/3/2014

Η Lancia παρουσιάζει στην Έκθεση της Γενεύης το νέο Υpsilon Elefantino ’14, μια έκδοση η οποία εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της μάρκας το 2013.

Το μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στην παρουσία του γνωστού σήματος ‘Elefantino’ στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, στα καπάκια των ζαντών, και στην πλευρική κολώνα. Η μάσκα, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών καθώς και το κεντρικό καπάκι των ζαντών, μπορεί να επιλεγούν σε 2 διαφορετικές αποχρώσεις: γυαλιστερό μαύρο ή γκρι ματ. Η νέα έκδοση θα διατίθεται και σε 3 νέους εξωτερικούς χρωματισμούς  προσφέροντας 6 μοντέρνες επιλογές προσωπικής διαμόρφωσης, δύο για κάθε εξωτερική απόχρωση.

Οι νέες εσωτερικές επενδύσεις ‘Urban Chic’ διαθέτουν εμφανείς ραφές στα καθίσματα, με κεντημένο το λογότυπο Ypsilon, ενώ αίσθηση προκαλεί η μαύρη γυαλιστερή, ή γκρι ματ απόχρωση για το ταμπλό και τις εσωτερικές επενδύσεις των θυρών. Στους χώρους της έκθεσης θα παρουσιαστούν και οι 3 παραλλαγές του νέου Elefantino ’14, που θα ονομάζονται ‘Lime’, ‘Watermelon’ & ‘Coconut‘ - όλες με τον κινητήρα βενζίνης των 1,2λιτ. των 69 ίππων.

Σημαντική παρουσία στο περίπτερο της Lancia θα έχει και το Lancia Ypsilon ELLE, μία έκδοση με καινούργιες αποχρώσεις αμαξώματος, με νέες ταπετσαρίες και υλικά στο εσωτερικό της, εμπνευσμένη απευθείας από το χώρο της μόδας.

Έντονη και ταυτόχρονα διακριτική είναι η παρουσία του λογότυπου της ‘ELLE’ στα φτερά, ενώ και στο εσωτερικό ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι πρωτότυποι χρωματικοί συνδυασμοί και η αρμονική συνύπαρξη υλικών όπως είναι το δέρμα και το Alcantara, τόσο μεταξύ τους όσο και με το χρώμα του αμαξώματος. Το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της μάρκας, φοράει τον turbo diesel κινητήρα 1.3 MultiJet II των 95 ίππων.

Η συνεργασία της Lancia με το ELLE ξεκίνησε το 2010 ενώ η επιτυχία της συγκεκριμένης έκδοσης φάνηκε ιδιαίτερα από την αποδοχή που έτυχε στο Ευρωπαϊκό κοινό και ιδιαίτερα στο ασθενές φύλλο.