Land Rover Defender σε μαύρο «Santorini»


Δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού του off-road ορόσημου.

  • 11/3/2014

Η Land Rover παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο φρέσκες εκδόσεις του θρυλικού Defender, τις «Black Pack» και «Silver Pack» που εκτός των άλλων περιλαμβάνουν μια απόχρωση με την ονομασία «Santorini».

Πέραν των ειδικών χρωμάτων, αυτές οι δύο εκδόσεις κάνουν το άλλοτε «σπαρτιάτικο» 4x4 πολυτελές με προστατευτικά από αλουμίνιο, δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα, φιμέ τζάμια και ξύλινη επένδυση σε τμήματα του εσωτερικού.

Ο μαύρος χρωματισμός «Santorini» χρησιμοποιείται στο «Black Pack» στην οροφή, στη γρίλια και τα περιφερειακά της, στους θόλους των τροχών, στους προφυλακτήρες και στο ταμπλό του εσωτερικού. Η έκδοση αυτή συνοδεύεται με δύο διαφορετικές εκδοχές των ζαντών, μαύρες αλουμινίου και μαύρες «heavy duty». Στο «Silver Pack» τα περισσότερα από τα παραπάνω στοιχεία έχουν ασημένιο χρωματισμό Indus.

Πέραν των κοσμητικών αλλαγών, στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, στη Βρετανία όλα τα Defender 90 και 110 είναι πλέον εξοπλισμένα με ABS και Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (DSC), ενώ από το Φθινόπωρο θα προστεθεί ABS και στο Defender 130.