Mercedes-Benz S63 AMG Coupe Voltage Design


Υψηλής τάσης και 800 ίππων μετατροπή της κορυφαίας S-Class Coupe.

  • 13/8/2014

Ο βαυαρικός οίκος μετατροπών Voltage Design έδωσε στη δημοσιότητα τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μιας ακραίας, ισχύος 800 ίππων, παραλλαγής της Mercedes-Benz S63 AMG Coupe.

Το kit μετατροπής (VD Storm 800) του bi-turbo V8 κινητήρα 5,5 λίτρων περιλαμβάνει νέα κεντρική μονάδα ελέγχου (ECU), σύστημα εξάτμισης, πολλαπλή εισαγωγής και αναβαθμισμένους υπερσυμπιεστές. Με αυτά, η ισχύς αυξάνεται από τους 585 στους 800 ίππους, και η ροπή από τα 900 στα 1.100 Nm.

Την αύξηση της ισχύος συνοδεύει με προσθήκη κεραμικών φρένων, που κρύβονται από ζάντες Vossen CVT 22 ιντσών, καθώς και με την προσθήκη νέας ανάρτησης που χαμηλώνει την S63 AMG Coupe 35 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος.

Παράλληλα, πολλά από τα σημεία του αμαξώματος -όπως τη γρίλια, όπου έχει τοποθετήσει το σήμα της στη θέση του άστρου της Mercedes-Benz- τα έχει αντικαταστήσει με τμήματα από ανθρακονήματα. Εκτός της γρίλιας, αυτό συμβαίνει στον κάτω αεραγωγό του εμπρός προφυλακτήρα, στα μαρπσιέ, στους αεραγωγούς του καπό, στα καλύμματα των καθρεπτών, στο διαχύτη και στην πίσω πτέρυγα.