Mitsubishi Eclipse R/SD Concept 2015: Μία εντυπωσιακή μελέτη (video)


Ο Blake πήρε στοιχεία από τις τέσσερεις τελευταίες γενιές του Eclipse και τις συνδύασε βάζοντας φυσικά και τις δικές του πινελιές για να φτάσει στο αποτέλεσμα που βλέπετε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  • 18/12/2013

Η αλήθεια είναι ότι η Mitsubishi τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της περισσότερο στη δημιουργία SUV ή μικρών και προσιτών αυτοκινήτων πόλης όπως το Space Star.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντοτε έτσι για την ιαπωνική φίρμα. Εκτός από το θρυλικό Lancer EVO, στην γκάμα της εταιρείας υπήρχαν παλιά και πάρα πολλές σπορ δημιουργίες όπως το 3000GT/GTO, το FTO και το Eclipse.

Πολλά από τα συγκεκριμένα οχήματα είχαν δημιουργήσει φανατικό κοινό και ένας από αυτούς είναι ο σχεδιαστής της συγκεκριμένης μελέτης, ο Steel Blake από το Kyrgyzstan της Κεντρικής Ασίας. Οπαδός του Eclipse δημιούργησε σε συνεργασία με τον Zhikharev Eduard και Mike Kinikhin ένα άκρως ρεαλιστικό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο ονόμασαν 2015 Mitsubishi Eclipse R/SD.

Ο Blake πήρε στοιχεία από τις τέσσερεις τελευταίες γενιές του Eclipse (με την παραγωγή τους να κρατάει από το 2006 έως το 2011) και τις συνδύασε βάζοντας φυσικά και τις δικές του πινελιές για να φτάσει στο αποτέλεσμα που βλέπετε.

Παρότι δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια από τη Mitsubishi για κάποιο μελλοντικό coupe, (καλό θα ήταν βέβαια να θυμηθούμε και τις πιο «ένδοξες» μέρες της) θα θέλαμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας για το πρωτότυπο του Blake στα σχόλια παρακάτω.