Νέα, ειδική έκδοση Fiat Panda K-Way


Το... μοδάτο Panda πάει Γενεύη.

  • 28/2/2015

Οι επισκέπτες της Γενεύης μπορούν να δουν από κοντά το ειδικό Panda K-Way που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Fiat και της φημισμένης μάρκας της μόδας.

Με όπλο του την ελευθερία της εξατομίκευσης στο μάξιμουμ, το Panda K-Way προσφέρει 20 πιθανούς συνδυασμούς στο εξωτερικό μέρος ανάμεσα στα χρώματα του αμαξώματος και στοιχεία του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου (όπως τα καλύμματα των καθρεφτών για παράδειγμα).

Χαρακτηρίζεται δε από το συνδυασμό των χρωμάτων της K-Way (κίτρινο, πορτοκαλί και μπλε) και λεπτομέρειες με κομψό χρωματισμό τιτανίου, όπως τα εμπρός και πλευρικά λογότυπα και σημεία στους καθρέφτες και στα πλαϊνά.

Στο εσωτερικό, αμέσως αναγνωρίζεις τα δίτονα μπλε/γκρι καθίσματα με οικολογικό δέρμα με το λογότυπο της K-Way, όπως και το μπλε ταμπλό και τον ασημένιο πίνακα οργάνων. Τα λογότυπα K-way εμφανίζονται επίσης στις ζώνες ασφαλείας και στα μπλε «πατάκια».

Επίσης, τα μπροστινά καθίσματα έχουν δυο τσέπες στις πλάτες τους εφοδιασμένες με "VISIBAG", τα ειδικά γιλέκα ασφαλείας που σχεδιάστηκαν για τη Fiat από την K-Way.