Νέο Fiat 500S


Στην Ελληνική αγορά θα διατίθεται μόνο σε hatchback.

  • 8/6/2016

Το Fiat 500S είναι η νέα σπορ έκδοση που χαρακτηρίζεται από την τολμηρή εμφάνιση και πλήρη βασικό εξοπλισμό.

Tο νέο μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδόσεις, hatchback και convertible και απευθύνεται σε νέους οδηγούς που θέλουν ένα αυτοκίνητο με ισχυρή σπορ προσωπικότητα.

Αυτό το μοντέλο έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα του νέου 500. Κατασκευασμένο από το Fiat Style Centre, το αυτοκίνητο έχει ανανεωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που το καθιστούν ένα αληθινό και ακόμα πιο ελκυστικό 500. Δεν έχει αλλάξει σε μέγεθος, αλλά είναι εμπλουτισμένο με νέες τεχνολογίες και εξατομικευμένες ιδέες. Το εμβληματικό μοντέλο έχει εξελιχθεί και αναβαθμιστεί σε σημεία, αποτελώντας ένα αριστούργημα. 

Στην Ελληνική αγορά, το 500S, θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Pop, Lounge και Sport), τέσσερις Euro6 εκδόσεις κινητήρων, (1.2 69HP, 0,9 TwinAir με 85HP ή 105HP και 1.3 16v Multijet II 95HP - το νέο 500 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του, μαζί με το Fiat Panda, που προσφέρει κινητήρα diesel), τρία συστήματα μεταδόσεων (5-τάχυτο ή 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και αυτόματο Dualogic) και 10 χρώματα αμαξώματος ανάμεσα σε παστέλ, μεταλλικό, τριπλής επίστρωσης και ματ αποχρώσεις.