Νέο μικρό σεντάν από τη Fiat


Θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση της Κωνσταντινούπολης.

  • 10/5/2015

To νέο μικρό σεντάν της Fiat θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Κωνσταντινούπολης από τις 22 έως τις 31 Μαΐου.

Το αυτοκίνητο είναι εντελώς νέο, σχεδιασμένο εξαρχής ως ένα αρμονικό μικρό μοντέλο τριών όγκων, που μπορεί να συνδυάζει ισορροπημένο στιλ και εξαιρετικά αποτελεσματική εκμετάλλευση χώρων.

Σχεδιασμένο από το σχεδιαστικό κέντρο της FCA μαζί με το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Tofaş, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα έρευνας και εξέλιξης της FCA, το νέο Fiat θα προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό άνεσης, ευρυχωρίας, αποδοτικής λειτουργίας και τεχνολογίας. Όλα αυτά στολισμένα με ένα εντυπωσιακό ιταλικό ντιζάιν, που παντρεύει την ποιότητα του τεχνολογικού προγράμματος με τις αναλογίες ενός αυθεντικού και δυναμικού σεντάν.

Το νέο μικρό σεντάν της Fiat θα κατασκευάζεται στην Τουρκία, στο εργοστάσιο της Tofaş στη Bursa, ένα από τα κορυφαία εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων στον κόσμο, όπως αποδεικνύει η πρόσφατη κατάταξη του στην κατηγορία Xρυσού Mεταλλίου από το σύστημα αξιολόγησης World Class Manufacturing.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στην Τουρκία τον επόμενο Νοέμβριο και θα συνεχίσουν σε περισσότερες από 40 χώρες στην περιοχή ΕΜΕΑ. Ο στρατηγικός ρόλος αυτού του μοντέλου για την FCA, είναι το κλειδί για την ανάδειξη της παρουσίας της Fiat στην περιοχή και την ενίσχυση της αναμφισβήτητης ηγεμονίας της μάρκας στην κατηγορία των μικρών σεντάν, χάρη στην εξαιρετική άνεση και ευρυχωρία του εσωτερικού αυτού του αυτοκινήτου, την πληρότητα της γκάμας του και του εντυπωσιακού στιλ του.